Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

30 May 2018

Shopping Raya di Haqqi Shah Alam

Qiss masih mencari baju raya untuk Aidilfitri 2018. Maklumlah belum ada yang berkenan.  Dah alang-alang kat Shah Alam, Qiss singgah ke butik Haqqi yang terletak sebaris dengan Jakel Mall Shah Alam kat Seksyen 7 tu.



Butik Haqqi ni merupakan hab produk kelengkapan Haji, Umrah dan fesyen patuh syariah.

Untuk wanita banyak  jubah dan baju pelbagai pattern menarik Ada disini.





Macam biasa. Sebelum beli baju mesti nak kena test dulu. Kena pakai baju tu , nak tengok sama ada baju tu ok atau tak, muat atau tak muat. Jadi jom tengok baju-baju yang Qiss cuba hari tu.

Pattern ni cantik kan. Teringin nak pakai ni. Tunggu orang hadiahkan jela raya nanti. haha...

Kembang payung. Warna dia lembut sangat dan design dia menarik. Baju ni New Arrivals tapi Qis dah rasmikan dah.

Boleh raya Sedondon Kali ni..hehe
Nak cari warna sedondon pun boleh kat sini. Ada banyak pilihan warna juga.

Cantik-cantik betul lah baju kat sini. Banyak pattern. Harga pun berpatutan.

Kalau untuk lelaki terkenal dengan kurta Izzue Exclusive. 



Masa tengah tengok kurta ni, pemilik jenama Izzue Exclusive datang secara mengejut tau. Siap bagi harga LELONG. Best sangat-sangat. Mana nak dapat harga kurta eksklusif ni dengan harga RM70. 


Bergambar dengan Izzue Islam




Jadi korang kena datang ke Haqqi sebab untung-untung korang boleh dapat potongan harga yang menarik.





Blogger shopping


Seronoknya dapat shopping ramai-ramai dengan rakan-rakan blogger dekat Haqqi. Dapat la bergambar kenangan bersama-sama.

Nadhie, Minz Sambal Hitam Pahang

@mama_ble

Kak Anna

Kak Anna, Wendy Pua

@penaberkala

Dah penat try baju, Qiss pilih 2 helai baju untuk raya nanti. Tapi kalau nak tahu baju ape..tunggu Qiss upload kat Facebook pagi raya nanti. In Shaa Allah.

Jom kunjungi Haqqi Shah Alam atau layari www.haqqi.com.my

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android Apparel apps automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Blogger Blogger review brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies Cozena damansara domain Domino's Domino's pizza Dominos Duit electronic review etw etw6 Event facial Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Honor hotel review Income Innphonim blockchain Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lipstick maiwp makan makanan arab Malaysia matic McCormick McDonald's media Merdeka mobile motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi myvi myvi2018 NASDAQ ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia Pensonic perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz product product review Projek57 property Putrajaya railway Ramadan Raya realme review Safi sale Shah Alam Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC unity unity ribbon upen Waterpark zakat zoo

Google+ Followers

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com