Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

30 May 2018

Shopping Raya di Haqqi Shah Alam

Qiss masih mencari baju raya untuk Aidilfitri 2018. Maklumlah belum ada yang berkenan.  Dah alang-alang kat Shah Alam, Qiss singgah ke butik Haqqi yang terletak sebaris dengan Jakel Mall Shah Alam kat Seksyen 7 tu.



Butik Haqqi ni merupakan hab produk kelengkapan Haji, Umrah dan fesyen patuh syariah.

Untuk wanita banyak  jubah dan baju pelbagai pattern menarik Ada disini.





Macam biasa. Sebelum beli baju mesti nak kena test dulu. Kena pakai baju tu , nak tengok sama ada baju tu ok atau tak, muat atau tak muat. Jadi jom tengok baju-baju yang Qiss cuba hari tu.

Pattern ni cantik kan. Teringin nak pakai ni. Tunggu orang hadiahkan jela raya nanti. haha...

Kembang payung. Warna dia lembut sangat dan design dia menarik. Baju ni New Arrivals tapi Qis dah rasmikan dah.

Boleh raya Sedondon Kali ni..hehe
Nak cari warna sedondon pun boleh kat sini. Ada banyak pilihan warna juga.

Cantik-cantik betul lah baju kat sini. Banyak pattern. Harga pun berpatutan.

Kalau untuk lelaki terkenal dengan kurta Izzue Exclusive. 



Masa tengah tengok kurta ni, pemilik jenama Izzue Exclusive datang secara mengejut tau. Siap bagi harga LELONG. Best sangat-sangat. Mana nak dapat harga kurta eksklusif ni dengan harga RM70. 


Bergambar dengan Izzue Islam




Jadi korang kena datang ke Haqqi sebab untung-untung korang boleh dapat potongan harga yang menarik.





Blogger shopping


Seronoknya dapat shopping ramai-ramai dengan rakan-rakan blogger dekat Haqqi. Dapat la bergambar kenangan bersama-sama.

Nadhie, Minz Sambal Hitam Pahang

@mama_ble

Kak Anna

Kak Anna, Wendy Pua

@penaberkala

Dah penat try baju, Qiss pilih 2 helai baju untuk raya nanti. Tapi kalau nak tahu baju ape..tunggu Qiss upload kat Facebook pagi raya nanti. In Shaa Allah.

Jom kunjungi Haqqi Shah Alam atau layari www.haqqi.com.my

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Bisnes Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Business Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf festival fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget Game gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston health Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang Terkini thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding World zakat zoo

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com