Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

Read More

Tempat Menarik Di Jelebu Negeri Sembilan

Taman Negeri Kenaboi
Read More

Produk Mampu Milik LUNAGLOW Dari DR. Irma Skincare

Harga produk ini sangat mampu milik dan dijual pada harga bawah RM 45
Read More

OKAD | Dewan Majlis Perkahwinan Bukit Jelutong Shah Alam

Okad Event Space terletak di Bukit Jelutong, Shah Alam
Read More

Rawatan Laser Hair Removal di Premier Clinic Sangat Efektif dan Berkesan

Antara sebab Qiss pilih rawatan ni sebab ia tahan lama dan tidak menyakitkan
Read More

3 Langkah Mudah Menjaga Kulit Dengan Bare Essentials Skincare dari Althea

Set rawatan penjagaan kulit dari Althea iaitu Bare Essentialdiv>

27 February 2020

Buang Tahi Lalat Hidup Dan Bulu Halus Di Bahagian Muka Guna Kaedah Laser Di Toscana Mediclinic

Zaman moden sekarang menawarkan perkhidmatan kecantikan dari segi rawatan canggih. Tanpa perlu pembedahan major kita mampu menjadi cantik.

Baru-baru ni Qiss berkesempatan ke Toscana Mediclinic bagi rawatan buang bulu halus di muka, menegangkan kulit muka dan membuang sel kulit mati serta membuang tahi lalat hidup di bawah mata dengan menggunakan kaedah Fotona Laser.

Khidmat Konsultan

Sebelum memulakan rawatan, Dr. Lashela yang merupakan doktor aestetik bagi Toscana Mediclinic akan memulakan sesi mengenalpasti masalah kulit yang  dihadapi oleh pelanggan.

Konsultan oleh Dr. Lashela dari Toscana Mediclinic 
 Ini untuk memastikan pelanggan tahu jenis kulit, masalah yang dihadapi dan penyelesaian yang boleh Toscana Mediclinic berikan menerusi rawatan yang terdapat disini.

Rawatan Buang Bulu Halus Di Bahagian Muka

Jambang dan misai mungkin menjadi minpi ngeri bagi seorang perempuan. Atas sebab hormon lelaki yang tinggi, seorang perempuan mungkin menghadapi masalah memiliki bulu halus seperti jambang dan misai ini.

Rawatan buang bulu halus di bahagian muka

Bulu halus di bahagian muka juga menyebabkan tona warna kulit tidak sekata. Bagi menyelesaikan masalah ini, kaedah pembuangan bulu secara laser dengan menggunakan mesin Fotona Laser yamg merupakan teknologi terbaru mengurangkan kesan kemerahan pada kulit dan tidak menyakitkan.

Muka lebih bersih dan tona kulit lebih sekata

Fotona Fractional Rejuvenation


Mesin laser Fotona juga mampu mengembalikan keremajaan kulit muka. Kita hari-hari terdedah kepada persekitaran yang menyebabkan kulit muka menjadi kusam, kering dan kekurangan kolagen.

Rawatan Fotona Fractional Rejuvenation

Kaedah Fotona Fractional Rejuvenation ini merupakan kaedah laser tanpa rasa sakit dan tidak membuatkan kulit mengelupas dan kemerahan. Kaedah ini mengembalikan keremajaan kulit dengan penggunaan haba laser dibahagian dalam lapisan dermis bagi merangsang pembentukan kolagen baru. Barulah kulit kita akan kelihatan lebih segar dan awet muda.

Buang tahi lalat hidup

Punyai tahi lalat itu cantik dan menyerikan wajah. Tetapi ada jenis tahi lalat yang kian membesar dari sehari ke sehari. Qiss punya tahi lalat bawah mata ni makin lama makin besar sehingga mengganggu penglihatan mata.


Qiss ambil keputusan untuk buang terus tahi lalat ni. Prosesnya tidak lama dan masih menggunakan mesin laser yang sama dan tidak menyakitkan.



Nampak menakutkan tapi sebenarnya tak sakit pun. Tak sabar nak tengok hasilnya kan.


Gambar dibawah ini merupakan gambar selepas 2 hari rawatan, kulit muka agak cantik sebab tiada kemerahan melampau kesan dari laser. Di bahagian tahi lalat yang dibuang masih berbekas luka dan tak sabar nak tunjuk kat korang hasilnya nanti tanpa bekas luka tersebut.



Lagi 4 minggu akan pergi follow up sama ada masih ada akar tahi lalat tersebut ataupun tidak.

Selepas rawatan, pemilihan pencuci muka yang tidak berasid dan tidak mengandungi bahan pemutih amat penting untuk memastikan kulit tidak pedih. Tempat luka buang tahi lalat hidup tu kita sapukan aloe vera gel supaya cepat kering dan senang tanggal kulitnya nanti.

Hasil setelah buang tahi lalat hidup,
buang bulu halus kat muka dan
rawatan Fotona Fractional Rejuvenation.

Terdapat banyak lagi rawatan yang disediakan oleh Toscana Mediclinic dan harga rawatan sangat berpatutan.



Jadi bagi anda yang nak cuba rawatan kat sini memang Qiss syorkan sangat-sangat.

Untuk maklumat lanjut, hubungi:

Toscana Mediclinic, Publika Solaris
03-61438866
016-6088846
012-2912137

Waktu : 10 pagi - 7 petang

#toscanamediclinic #rawatanlaser #buangtahilalathidup #moleremovallaser
#fotonalaser
Read More

25 February 2020

Edisi ke 19 Le French Festival 2020

Persembahan menarik terus dari Perancis buat anda peminat setia filem dan kesenian. Untuk edisi kali ini, Martell – rakan kerjasama jangka panjang Le French Festival – mempersembahkan sebuah festival untuk semua dari segenap lapisan masyarakat termasuk keluarga dan kanak-kanak, penggemar Perancis, peminat filem, masakan dan seumpamanya.



Bukan sekadar kepelbagaian program dan aktiviti berteraskan kehidupan Perancis yang akan dipersembahkan, penganjur dan Kedutaan Perancis di Malaysia juga menjemput bintang rock terkemuka, Manu Chao. Sebagai sebahagian daripada siri jelajah ke Asia Tenggara, beliau akan mempersembahkan formasi akustik daripada albumnya Sibérie m’était contée, sebuah rancangan berteraskan kekeluargaan dalam Bahasa Perancis dan Sepanyol.


Dari 19 Mac sehingga 26 April 2020 akan berlangsung Le French Festival bakal menayangkan filem-filem menarik dari Perancis disamping pameran kesenian, persembahan muzik, makanan dan pelbagai lagi.

Menariknya tahun ini, empat bandar telah dipilih bagi festival ini iaitu Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Johor Bahru dan Kota Kinabalu.

Le French Festival 2020 ini akan berlangsung di:

Kuala Lumpur : 19 Mac - 5 April
Pulau Pinang : 9 April - 19 April
Johor Bahru : 16 April - 19 April
Kota Kinabalu : 23 April - 26 April



Selain itu, LFF 2020 juga menampilkan jurumasak selebriti terkemuka Malaysia, Anis Nabilah yang akan menjadi tetamu kehormat dan ‘Friend of the Festival’ (Rakan Festival) di atas sokongan dan minat berterusan beliau terhadap gaya kehidupan Perancis. Menurut beliau, masakan dan budaya Perancis telah banyak mengasah kepakarannya sehingga menjadi jurumasak terkenal.



Bagi Jacques Bounin, pengarah Alliance Française Kuala Lumpur pula berkata: “Untuk edisi Le French Festival kali ini, kami amat teruja untuk membawa ramai orang ke satu pengembaraan seni Perancis sebenar – menerokai muzik dan masa yang boleh melangkaui imaginasi seseorang".


“Beserta semua rakan kerjasama, kami amat pasti bahawa melalui festival ini, budaya Perancis mendapat penghargaan daripada kalangan rakyat Malaysia pada tahap yang lebih tinggi. 16 filem pilihan terkini bakal membawa penonton menelusuri kepelbagaian ciptaan Perancis dalam semua genre, dari Norway ke Kyrgyzstan, dan hentian di Venice, Tunis dan semestinya di Perancis.”

Untuk edisi kali ini, LFF 2020 akan menampilkan beberapa trend dan hiburan terbaharu dari Perancis, termasuk:


- Festival filem Perancis terbesar di Malaysia dengan 16 filem Perancis pemenang anugerah (beserta sarikata dalam Bahasa Inggeris)
- Pemuzik-pemuzik dari pelbagai ras yang mempersembahkan muzik Perancis
- Pertunjukan teater secara langsung
- Acara Art de Vivre termasuk bengkel pembuatan roti, sesi merasa makanan dan minuman, kelas memasak dan banyak lagi!


Di samping itu, beberapa soroton menarik yang boleh anda ikuti sepanjang festival LFF 2020 ini, termasuk:


“The Malaysian Premiere of ‘Solstice Lunaire
Terokai seni alat muzik hap bersama Maia Darmé, seorang pemuzik hap klasik tersohor berbangsa Perancis serta ensemble tali terkemuka Malaysia, Kamerata. Konsert ini akan menampilkan sebuah ciptaan istimewa untuk persembahan ini, iaitu harp concerto ‘Solstice Lunaire’, yang akan diarah di bawah komposer dari Colombia, Carlos Mejia yang menulis didedikasi kepada Darmé.


“Gasp by Company Circoncentrique” 
Sebuah pertunjukan sarkis menarik bertaraf dunia yang telah berjaya menampilkan persembahan penuh jenaka, pintar dan hebat untuk seisi keluarga.


“Roger Kasparian – The Eyes of the Sixties”
Pelancaran pameran utama dunia yang akan memperagakan gambar-gambar jurugambar terkenal Perancis era 1960-an, Roger Kasparian membuat kali pertamanya. Beliau juga turut serta dalam pameran ini. Tokoh-tokoh yang anda kenali seperti The Beatles, the Rolling Stones, Edith Piaf dan Serge Gainsbourg boleh dilihat di pameran ini.


Bengkel pembuatan roti 
Pelajari cara membuat roti mengikut gaya Perancis daripada pakar pembakar roti Master Bakers of PAUL, selaku duta seni art de vivre Perancis.


Sehubungan itu, edisi kali ini berhasrat melibatkan ramai rakyat Malaysia untuk mengalami dan menghayati budaya Perancis.

Menurut penyelaras kebudayaan festival dari Alliance Française Kuala Lumpur, Julie Loffi, “Tahun ini akan kami bawakan sesuatu yang boleh menarik minat rakyat Malaysi melalui lima deria, iaitu penglihatan, bunyi, rasa, bau dan sentuhan sempena penyertaan aktiviti-aktiviti budaya Perancis yang kami anjurkan.

“Kami telah meleluaskan beberapa aktiviti yang dijalankan di LFF2020. Bagi acara Art de Vivre kami berkolaborasi dengan pembuat minyak wangi terkenal Perancis, yang akan membawa kita ke pengembaraan wangian eksotik Perancis yang kagumi. Selain itu, kita teranjak kembara muzik yang menyerlahkan kepelbagaian gaya muzik Perancis dari klasik ke romantik, untuk pengalaman yang mengujakan… sesuatu yang menarik dari hasil kolaborasi antara Malaysia dan Perancis,” tambahnya lagi

Untuk maklumat lanjut mengenai Le French Festival 2020:

Laman web rasmi: www.lefrenchfestival.com.my

Laman Facebook rasmi: facebook.com/lefrenchfestivalmy

Laman Instagram rasmi: @lefrenchfestival_my

#lefrenchfestivalmy #lefrenchfestivalmy2020 #lffkl


Sukarelawan, tempahan (acara merasa, dll), pertanyaan am: info@lefrenchfestival.com.my / +60 3-2694 7880

Alliance Française de Kuala Lumpur

Laman web rasmi: www.alliancefrancaise.org.my

Laman Facebook rasmi: facebook.com/AllianceFrancaisedeKL

Laman Instagram rasmi: @alliancefrancaisedekl

No. telefon: +603-2694 7880


Read More

23 February 2020

Tempat Menarik di Kota Paris

Menurut United Nation World Organization’s (UNWTO), pada tahun 2015, Paris pernah di nobatkan sebagai bandar teratas yang menjadi tumpuan pelancong dari seluruh dunia. Paris yang dikenali sebagai ibu negara Perancis (France) ini mempunyai pelbagai faktor utama yang menjadikan ia sebagai pilihan destinasi utama pelancong. Antaranya dari segi keindahan panorama di bandar Paris ini, senibina bangunan, sejarah dan banyak lagi.

Kebanyakan antara pelancong yang datang adalah untuk membeli-belah dan berbulan madu. Kota cinta yang penuh dengan suasana romantik ini sudah pasti sangat sesuai bagi pasangan yang baru sahaja mendirikan rumah tangga.

Okaylah. Cukup sedikit pembukaan mengenai Paris kat korang. Kita kat Malaysia ni kalau sebut Paris mesti terbayang Eiffel Tower kan? Haa. Kalau korang nak tau, banyak lagi tempat-tempat yang best kat Paris ni. Tapi Eiffel Tower lokasi yang wajib pergi. Kalau korang dah berhajat nak ke Paris, banyak airline yang menawarkan penerbangan ke kota cinta ni.


Tapi apa yang korang perlu buat ialah bandingkan dulu harga-harga airline tersebut di web Traveloka. Antara airline yang Qiss boleh cadangkan ialah
Cathay Pacific. Kalau nak ikutkan, ada je airline yang lebih okay tapi fulus la kena banyak sikit keluar. So Cathay Pacific ni bagi Qiss boleh menepati citarasa poket korang kalau nak ke Paris. At least duit yang dah save kat flight ticket boleh la buat shopping sikit kat Paris nanti. Haa

Andai kata korang tak menyempat lagi nak ke Paris, Traveloka ada juga buat penawaran harga flight ticket ke beberapa lagi destinasi romantik yang lain. Kot la Paris jauh sangat dan agak pricey. Jadi korang boleh tengok harga book flight tickets to Bali online. Haa. Kat sini pun boleh tahan juga romantiknya. Pantai dan laut yang cantik lagi nyaman. Gittuu.

Berbalik kepada Paris. Macam yang Qiss cakap tadi banyak lagi lokasi menarik selain Eiffel Tower. So hari ni Qiss nak share dengan korang beberapa lagi tempat menarik yang korang boleh pergi dan abadikan diri korang dalam beribu-ribu keping gambar.

Arc de Triomphe


Arc de Triomphe

Arc de Triomphe merupakan satu monument yang dibina dengan gah di tengah-tengah bulatan Place Charles de gaulle yang menghubungkan jalan-jalan utama yang ada di bandar itu.

Pemandangan Arc de Triomphe pada waktu malam
Tujuan utama monument ni ditubuhkan adalah untuk memperingati pejuang-pejuang yang terkorban dan kemenangan yang mereka telah peroleh semasa perang Revolusi Perancis pada suatu ketika dahulu. Kalau masuk kat area monument ni korang boleh nampak nama-nama yang ditulis di dinding-dinding monument. Kalau kat Malaysia, ni kira macam tugu negara la.

Seine River

Kalau korang dah ke Eiffel Tower, korang wajib untuk datang ke Seine River ni dan naik cruise boat yang disediakan kat sini. Cruise boat ni akan bawak korang pusing bandar Paris dan lalu beberapa jambatan
yang popular dengan love locks.

Seine River
Best weeii pusing pusing bandar Paris naik cruise boat. Kalau korang nak lagi romantik, sweet potong kaki, korang boleh pergi waktu malam. Lagi cantik.

Porte de Clignancourt Flea Market

Kalau korang sejenis manusia yang sukakan barang-barang antik, old school, tradisional, korang boleh datang ke sini. Qiss yakin banyak barang yang korang teringin nak beli.

Porte de Clignancourt Flea Market
Dari barang perhiasan peribadi sampai la barang perhiasan rumah. Semua ada jual kat sini. Korang nak vintaj, nak antik, semua atas pilihan korang sendiri.

Gallery Lafayatte


Gallery Lafayatte

Ini adalah salah satu punca utama kenapa pelancong luar suka datang ke Paris ni. Shopping mall yang mempunyai pelbagai jenis baju, seluar, handbag, kasut, semua la. Dari yang perempuan hingga ke lelaki,
semua yang berjenama dan mempunyai butik yang popular bahkan dari beratus pereka fesyen yang terkenal di seluruh dunia. Kaya-kaya masuk sini. Haha. Tapi untuk kita yang tak berapa nak hado ni, janji masuk, tangkap gambar, cuit cuit, dah kira ngam dah. Beli tu belakang kira. Ye dak?

Louvre Pyramid

Bagi korang yang pernah tengok movie The Da Vinci Code, inilah salah satu tapak peggambaran dorang.

Louvre Pyramid

Pyramid ni sangat terkenal dikalangan pelancong-pelancong yang datang dek kerana keunikan sturktur pyramid itu sendiri dan di sini jugak lah terletaknya lukisan asal Monalisa di mana pelukisnya ialah Leonardo Da Vinci itu sendiri. Bagi korang yang suka kan bidang kesenian, wajib datang ke sini sebab muzium ni merupakan muzium seni terbesar di dunia.

Itu lah antara tempat menarik kat Paris yang Qiss dapat share dengan korang. Kalau korang bercuti lama, dapat la jalan lagi ke beberapa lagi muzium dan garden yang popular kat sana. Memang tak sempat nak pergi banyak tempat kalau bercuti sekejap je. Sebab korang confirm nak stay lama untuk bergambar. Semua tempat kat Paris ni, akan buat gambar korang lawo-lawo. Lagi-lagi dapat background Eiffel Tower.

Haa.

So kalau korang nak ke Paris, rancang sebaik-baiknya okay. Semoga jumpa lagi.

Selamat bercuti.
Read More

20 February 2020

Buffet Ramadan 2020 | Promosi RM55 Seorang Di Bukit Jalil Golf & Country Resort

Buat pertama kali Bukit Jalil Golf & Country Resort mengadakan sajian buffet berbuka puasa bagi tahun 2020.

Buffet Ramadan Bukit Jalil Golf & Country Resort 

Antara menu menarik di sini ialah Nasi Arab, Siakap Tiga Rasa, Kambing Bakar, pelbagai jenis kuih-muih, masakan tradisi Melayu, sushi dan sup mamak serta ikan bakar.













Harga promosi RM55 seorang sehingga 26 April sahaja.

Nak tahu menu apa yang ada lagi? 

Bercirikan susunan gerai yang menyediakan makanan terdapat 11 gerai/stall dengan menu yang menarik.

STALL 1 - SUP
Sup Mamak Berempah dengan daging, perut, paru, ekor lembu, ayam, kambing yang akan disajikan bersama Roti Benggali, daun bawang, bawang goreng dan ketumbar.



STALL 2 - SATAY
Sate ayam bersama kuah kacang, timun dan bawang



STALL 3 - LIVE COOKING
Kuey Teow Goreng Penang dan Mee Goreng

STALL 4 - PASTA
Dua jenis spageti dengan pilihan kuah Bolognese dan Carbonara

STALL 5 - NASI ARAB
Nasi Arab dengan Ayam Goreng Berempah, Rendang Kambing dan Acar Rampai




STALL 6 - HONG KONG WOK (LIVE)
Pelbagai jenis sayuran dimasak dengan cili, bawang, serbuk bawang putih, lobak merah, cendawan, kek ikan, bebola ikan, ikan masin, dan ikan bilis, pilihan sos yang ada sos bawang putih, sos tiram, sambal belacan dan goreng kilas

STALL 7 - MAMAK STALL (LIVE)
Murtabak Ayam disajikan dengan Kari Ayam dan jeruk bawang

STALL 8 - GORENG-GORENG
Cekodok Pisang, Pisang Goreng, Keledek Goreng, Keladi Goreng dan Keropok Lekor

STALL 9 - NOODLE COUNTER (ROTATION)
Mee Kari, Mee Rebus, Laksa Penang dan Laksa Johor

STALL 10 - BAKAR-BAKAR
Ikan Kembong, Ikan Cencaru, Ikan Pari, Ikan Tenggiri, Lamb Chop, Ayam Panggang, Sosej Ayamp, BBQ Roast Lamb (Lebih 100 Pax)




STALL 11- SHAWARMA
Roti Pita dengan kepingan ayam, tomato, mayonis, bawang dan timun.

STALL 12
Ais Kacang dan Aiskrim



STALL 13 - BUAH-BUAHAN POTONG
Tembikai, Tembikai Susu, Betik, Jambu Batu, Pisang Emas disajikan dengan serbuk asam boi, sos rojak dan sambal kicap


STALL 14 - PENCUCI MULUT
Pelbagai jenis kuih muih Melayu, Buah Kurma, Agar-agar, Cream Caramel, Puding Roti, pelbagai jenis biskut, kek, pastri, jeruk buah, dan pilihan bubur seperti Bubur Pulut Hitam, Kacang Hijau, Pengat Pisang dan Bubur Chacha (rotation)

Kalau nak tengok video pun boleh juga:


Bagi syarikat yang masih mencari tempat untuk mengadakan majlis berbuka puasa untuk tahun 2020 ni memang disyorkan untuk memilih Bukit Jalil Golf & Country Resort ni sebab memang berbaloi.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan:



Read More

17 February 2020

Pilih T-shirt Boxy.my Untuk Aktiviti Riadah Dan Senaman

Assalamualaikum dan hai,

Hujung minggu anda buat apa kat rumah? Qiss rajinkan diri untuk berjogging petang-petang hari. Qiss pilih nak berjogging kat Taman Tasik Cempaka kat Bandar Baru Bangi. Seronok dan ramai juga orang kat sini. Cuaca agak panas dan mujurlah Qiss gunakan baju t-shirt microfiber lengan panjang dari Boxy.my.

Microfiber round neck long sleeves
t-shirt dark violet dari Boxy.my


Ciri-ciri t-shirt lengan panjang

Selalunya Qiss rajin berlari dan masuk Fun Run. Jadi Qiss suka bila dapat t-shirt yang selesa untuk berlari cuma kebanyakan t-shirt fun run tu lengan pendek.

Sebab nak juga t-shirt microfiber tapi lengan panjang, Qiss jumpa laman web BOXY ni dan banyak rupanya pilihan warna untuk microfiber round neck long sleeves t-shirt ni.

Sangat selesa untuk buat pelbagai aktiviti
riadah tanpa perlu risau aurat terdedah
Selesa dengan t-shirt ni dan Qiss mampu melakukan aktiviti riadah tanpa perlu risau baju terselak. Yang penting perlulah pilih saiz baju yang betul kan.

Jom tengok pilihan warna yang ada untuk microfiber round neck longsleeves t-shirt boxy ni:

Forest Green 

Black

Navy

Royal Blue

Maroon

Red

Turquoise Blue

Grey

Khaki

Dark Violet



Kalau anda lihat warna Dark Violet ni warna yang terbaru untuk t-shirt microfiber round neck long sleeves ni kan. Jadi Qiss dengan lajunya order sebab berkenan pula dengan warna tu.

T-shirt ini merupakan plain t-shirt dan tidak mempunyai corak. Boleh digayakan dengan tudung bercorak mahupun tudung plain.

Keselesaan menjadi pilihan

Qiss pilih material kain microfiber ni sebab kainnya tak panas, menyerap peluh dan longgar. Selain itu baju ini juga amat ringan dan senang untuk dijaga.

Qiss pakai saiz M dan saiz paling besar ialah 3XL. Boleh semak carta saiz sebelum beli ya. Saiz M ni ngam-ngam dengan saiz Qiss.


Carta ukuran baju microfiber round
neck long sleeves t-shirt 

Carta ini mengikut ukuran orang Asia dan saiz M amat padan dengan Qiss dan agak selesa.

Harga sehelai t-shirt ini ialah RM27 dan sekarang tengah promosi dengan harga RM14.90 sahaja. Berbaloi untuk anda tambah koleksi baju untuk bersukan dan beriadah tiap pagi dan petang.



Kod Kupon Diskaun

Sebelum buat pembelian tu kita bajet dulu berapa helai kita nak beli sebab Boxy ada bagi kupon diskaun bila kita beli banyak.

Pembelian RM20 ke atas, akan dapat diskaun RM1, RM100 akan dapat diskaun RM5 dan seterusnya. Cuma anda perlu masukkan kod kupon semasa hendak buat pemesanan.


Selain t-shirt microfiber long sleeve ni, BOXY turut mempunyai pelbagai lagi pilihan baju t-shirt seperti Polo dan cotton t-shirt.  Bergantung kepada pilihan dan keselesaan anda.

Penghantaran Cepat

Selalunya Qiss kalau beli barang online Qiss memang suka kalau barang yang dibeli tu sampai cepat tanpa perlu menunggu lama. Pembelian di Boxy.my sangat mudah dan amat cepat, dalam masa sehari je barang dah sampai.

Kalau ada pertanyaan, Qiss terus hubungi customer service mereka dan layanan yang diterima juga sangat baik.

Untuk maklumat lanjut dan membuat pembelian, boleh layari:

Laman web: 
Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com