Saturday, September 9, 2017

Giveaway Comel By Syahirah Valiant



Hai semua, untuk first entri ni Qiss nak try luck dengan masuk serta giveaway dari Syahirah Valiant ni. Mana tahu boleh menang sekotak hadiah yang comel-comel. Jom join sekali, seronok juga ni.

Kepada yang nak join boleh klik banner kat atas tu tau.

Qiss harap Qiss menang sebab Qiss memang suka benda comel-comel ni.

9 comments:

  1. Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. esok last... mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =)
    ni link nya.. jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay dah join. Terima kasih jemputannya.

      Delete
  2. Salam singgah dari Giveaway yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2017/09/giveaway-comel-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete

Shawarma Restaurant l Hidangan Makanan Arab Terbaik di Taman Connaught

Hai semua, apa plan korang minggu ni? Qiss macam biasa menziarah sanak saudara. Kebetulan ramai sedara mara Qiss duduk area Cheras jadi Qiss...