Saturday, September 30, 2017

Saya suka baca blog Prettilyrare kerana

Hai semua... Hari ni Qiss nak join Give away dari blog Prettilyrare tau. Dah hari last baru gegedik buat entry. Kalau menang bestlah. Kalau tak menang pun sekadar suka - suka je.

HAPPY 4TH ANNIVERSARY PRETTILYRARE!!




Korang yang nak join tu boleh Join kt sini.

http://www.prettilyrare.com/2017/09/blog-giveaway-sempena-ulangtahun-yang.html?m=1


Komen ikhlas dari Qiss,
"Saya suka baca blog Prettilyrare kerana banyak perkara yang dikongsi sangat memberi input kepada saya disamping gaya penulisan yang bersahaja dan tak jemu mata membaca"

1 comment:

Shawarma Restaurant l Hidangan Makanan Arab Terbaik di Taman Connaught

Hai semua, apa plan korang minggu ni? Qiss macam biasa menziarah sanak saudara. Kebetulan ramai sedara mara Qiss duduk area Cheras jadi Qiss...