Tuesday, October 31, 2017

Segment Thank You, 200 000 Visitors

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,

Hari ni Qiss nak join Giveaway dari Blogger Ciknurul ni. Hadiah gempak juga. Boleh buat belanja tau.

So sape2 yang nak join tu boleh join sebab tak lama lagi tamat dah tarikh contest ni. Klik banner ni je.. Nanti korang akan tau cara-cara nak join.


Doakan Qiss menang okey..hehe Jom support giveaway ni.

10 comments:

  1. ok nak try jgk ..hehe.. eh akak follow qiss ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Qiss dah follow balik.

      Delete
  2. Done follow ur blog
    Blogwalking dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/segmen-thanks-you-200000-visitors-sii.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Qiss dah follow CCL juga

      Delete
  3. thanks for join.. yg nie senarai peserta ya
    http://ciknurul23.blogspot.my/p/senarai-peserta.html
    all the best hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay. Harap ada rezeki menang ni.hee

      Delete
  4. Ganbatte! dari segmen yang sama!
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/segment-thank-you-200000-visitors.html

    ReplyDelete

Shawarma Restaurant l Hidangan Makanan Arab Terbaik di Taman Connaught

Hai semua, apa plan korang minggu ni? Qiss macam biasa menziarah sanak saudara. Kebetulan ramai sedara mara Qiss duduk area Cheras jadi Qiss...