Wednesday, January 24, 2018

Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Hai semua Kakak cantik dan Abang Handsome.!

Kali ni Qiss nak join giveaway dari Elihjapahar.com pulak. Sebagai salah satu tanda sokongan kepada blogger yang ada sebab nak berjumpa sesama blogger kan agak sukar.

Klik Banner ni untuk join.


Azam Tahun 2018
Ada satu azam Qiss dah tercapai untuk tahun 2018 ni. Alhamdulillah rasa bersyukur sangat. Azam yang pertama terlaksana ialah nak jadikan blogspot.my kepada dot com.

Azam-azam lain Qiss belum pastikan lagi sebab Qiss go with the flow. Cuma Qiss berazam nak banyakkan entri di blog dengan ilmu yang bermanfaat buat pembaca semua.

Sekian saja dari Qiss. Jom join giveaway ni. Tak rugi tau. Sambil-sambil kita sokong sesama blogger.

5 comments:

  1. Semoga azam taun 2018 sis tercapai..btw done followed u..^^ http://sherlyanna97.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Oh dah tercapai seawal januari 2018 lagi ke? haha..btw, rajin2kan kongsi info dan cerita di blog ya, nak masuk bloglist nanti mesti selalu terjah sini..

    P/s: Thanks join GA ni, semoga berjaya nanti ya..

    ReplyDelete
  3. gud luck untuk azam tahun ini
    jemput baca sha punya azam juga hee
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) www.azahrahaman.com

    ReplyDelete

Ramadan l SINAR RAMADAN AL – MUBARAK DI TONKA BEAN CAFÉ DELI, IMPIANA KLCC HOTEL

Hai semua, Selamat berpuasa. Hari ni Qiss berbuka puasa di Tonka Bean, Hotel Impiana KLCC.   Team kulinari yang diketuai oleh C...