Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

09 February 2019

Dewan Banquet Astana Cyberjaya Dewan Perkahwinan Pilihan Pengantin Di Cyberjaya

Kompang dipalu, pengantin lalu.
Duduk bersanding tersipu malu.



Hari bahagia menjelang tiba. Setiap ahli keluarga sibuk membuat persiapan. Mujurlah dewan perkahwinan telah ditempah awal bersama pakej yang bersesuaian dengan bajet.


Bagi penduduk sekitar Cyberjaya pastinya sangat tahu tentang dewan ini.








Setiap pengantin pasti mahukan semua tetamu selesa ketika datang meraikan majlis perkahwinan dia. Serba lengkap dengan pakej yang disediakan, Astana Banquet Hall Cyberjaya memastikan majlis perkahwinan yang ditempah berjalan lancar seperti yang dirancang.








Terdapat pelbagai pakej yang disediakan. Pasangan pengantin hanya perlu memilih pakej yang sesuai dengan bajet yang diperuntukkan.

1) PAKEJ LENGKAP TERMASUK:-
- Katering
- Makan beradab
- Busana Nikah dan Sanding Baru
- Solekan Bersanding
- Fotografi
- Videografi
- Kad Jemputan
- Dan banyak lagi.


2) DEWAN LENGKAP TERMASUK :-
- Dekorasi Pelamin
- Dekorasi Dewan
- Dekorasi Meja Beradab
- Set Meja dan Kerusi Berserta Alas
- P.A Sistem
- Ruang Menunggu VIP
- Ruang Menunggu Keluarga
- Bilik Persiapan Pengantin
- Air-cond
- Dan banyak lagi





















Dewan Banquet Astana Cyberjaya menjadi pilihan kaum Melayu dan India bagi meraikan hari bahagia mereka di sini.

Kapasiti Dewan banquet boleh memuatkan sehingga 700 orang pada satu masa. Manakala bagi dewan orkid boleh memuatkan sehingga 300 orang pada satu masa.




Kalau bagi Qiss memang memudahkan pihak pengantin untuk membuat persiapan perkahwinan sebab semuanya dah termasuk dalam pakej.


Korang kalau masih tercari-cari dewan untuk majlis korang, boleh cuba pakej dari Dewan Banquet Astana ni.

Pertanyaan info pakej, sila hubungi :-

Phone : 03 80633020 | 019 790 2090 | 012-347 1479

Website : Astana Banquet Hall

Dewan Banquet Astana Cyberjaya
Promenade @ Garden Residences Cyberjaya,
Persiaran Utara, 63100 Cyberjaya, Selangor.

#blogger #bloggermalaysia #weddinghall #dewanperkahwinan
Reactions:

7 comments:

  1. dewan ni mesti kena book awal gila2 kalo nak hold wedding kat sini. tapi cantik..!!

    ReplyDelete
  2. Senang dah kalua nak buat majlis perkahwinan. Kalau cukup budget boleh buat kat dewan. Siap semua depan mata. Kalau pakej mahal sikit banyak la yang ditawarkan.

    ReplyDelete
  3. Interesting. I can keep this in mind for my wedding.

    ReplyDelete
  4. Macam2 pakej ada..senang pengantin nak buat pilihan mengikut budget sendr..semua menarik..org2 yg berdekatan boleh laa pilih buat majlis disini

    ReplyDelete
  5. harga pakej yang ditawarkan berbaloi sangat. Bolehlah recommend dekat kawan untuk buat wedding reception. Dewan ni kene book awal berapa minggu ye?

    ReplyDelete
  6. Cantiknya! Baru tahu ad tmpt ni kt Cyberjaya sbb tk pernah kesini lagi. Pakej pun agak berpatutan. hehehe

    ReplyDelete
  7. Cantik sungguh dewan buat bakal pengantin..nak dapat yang cantik camgini kena siapkan duit je lah kan..n pilih pakej apa yang nak..sume bisa diuruskan

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android Apparel apps automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Biskut Raya Blogger Blogger review brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Duit electronic review etw etw6 Event facial Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex free product review gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Honor hotel review Income Innphonim blockchain Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lipstick maiwp makan makanan arab make up Malaysia matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka MMSOS mobile motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum myvi myvi2018 NASDAQ ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme review Safi sale Shah Alam Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding zakat zoo

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com