Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

15 September 2018

Kekal Cergas. Kekal Lincah Dengan ANLENE UHT

Kekal cergas kekal lincah. Sukar rasanya untuk curi masa bersenam ketika sibuk dengan kerja. Tapi Qiss kena kekal cergas untuk sihat dan mampu menjalankan aktiviti harian.
Pada 28 Ogos 2018, masa dalam perjalanan ke pejabat, Qiss sempat singgah untuk mendapatkan sekotak air minuman Anlene UHT dan sebungkus roti di KTM Midvalley tau. Harga sangat menarik ditawarkan iaitu hanya RM1.Wowww! Beruntung sangat Qiss dapat sarapan berkhasiat pagi tu sebelum mulakan tugas harian.
Selain di KTM Midvalley, terdapat beberapa tempat lain di stesen LRT yang berhampiran pengguna seperti LRT Wangsa Maju, LRT Hang Tuah dan KL Sentral.

Untuk aktiviti kedua, Qiss ke Roving truck Anlene-On-The-Go di Puchong. Dapat la Qiss rasa ANLENE UHT ni sejuk-sejuk dan beli stok banyak-banyak.

Pada 7 September 2018 pula, Stacy Anam iaitu Duta Anlene turut turun mempromosikan Anlene UHT di Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

Kali ni Anlene bawa satu lori (roving truck) tau ☺☺☺. Sambil minum Anlene UHT ni korang boleh cabar diri untuk kekal cergas dengan melompat setinggi yang boleh. Wahhh! Seronok betul tengok semua orang bersemangat melompat tau. Paling best dapat melompat sama-sama Stacy.


Anlene UHT kini mudah didapati dan memudahkan urusan harian anda untuk dapatkan nutrisi yang diperlukan oleh badan, membekalkan kolagen dan tinggi kalsium.
Dengan 50% nutrisi, Qiss pilih Anlene UHT kerana mudah dibawa dan disimpan. Qiss nak juga kekal sihat kan. Daripada usia sekarang lah Qiss kena prihatin untuk penjagaan tulang, sendi dan otot dan Qiss rasa bertuah sangat ada minuman Anlene UHT ni.

Didatangkan dengan dua perisa iaitu Susu dan Coklat. Korang boleh je pilih ikut citarasa korang.Nak tengok gambar yang menarik sepanjang Qiss turut serta dengan Anlene ni jom ke Instagram Qiss.

Korang boleh juga cari #AnleneUHT #StayActiveStayAgile di media sosial korang.
Rasa teruja nak cuba ANLENE UHT ni tak?

Jom cepat-cepat dapatkan dan Stay Active, Stay Agile dengan Anlene UHT.

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com