Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

08 September 2018

Tonton Iklan Pun Dapat Duit

Hai semua. Qiss memang suka share benda-benda yang boleh jana duit ni. Bukan saja-saja buka Facebook sambil membawang tau.

Qiss dah mula terokai satu aplikasi yang boleh membuat Qiss tambah pendapatan dengan hanya tonton iklan dan share iklan tersebut di laman sosial Qiss.

Yang menariknya melalui point yang terkumpul Qiss boleh tukarkan kepada wang tunai mahupun baucar membeli-belah tau.

Mula-mula sekali korang kena install aplikasi JAG ni.

Cari aplikasi ni kat Playstore

<<<KLIK SINI>>>
Antara tugasan diberi

Macam mana nak dapat point ni? Korang kena lengkapkan tugasan yang diberi. Kebanyakan tugasan adalah menonton iklan dan kemudian share di laman media korang. Seterusnya point korang akan ditambah ke dalam akaun aplikasi korang.

Kemudian bila point terkumpul dah banyak korang boleh pilih untuk cash out atau tukarkan kepada baucar membeli belah.


Boleh dah redeem baucar

Jangan lupa kalau korang nak sign up, korang boleh masukan username Qiss iaitu [qisstiera] sebagai referral.

Jomlah install aplikasi ni. Tak rugi tau.
http://my.jagreward.com
Reactions:

4 comments:

  1. wah menarik ni huhu... nnt boleh try..tq share!

    ReplyDelete
  2. Waaaa thank you share benda macam ni Qis~

    ReplyDelete
  3. dh lama join tapi tak sempat discover banyak.,.thanks Qiss

    ReplyDelete
  4. nanti nak share jugak..br berkesempatan nak story dekat blog

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Biskut Raya Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex free product review gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Hiburan Honor hotel review Income Innphonim blockchain Inspirasi Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada lifestyle Lipstick maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding zakat zoo

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com