Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

04 February 2023

Guardian Perkenal Karakter Bunny Digital Dan Melancarkan Promosi Mix And Match Dengan Penjimatan 60%

Guardian telah melancarkan promosi Mix & Match buat pertama kalinya, yang menawarkan penjimatan 60% untuk item belian kedua.

Guardian Mix & Match

Angela Teo, Ketua Pemasaran, Malaysia dan Brunei, Guardian Health and Beauty Asia Tenggara berkata; “Kami sentiasa mencari cara untuk memberikan nilai hebat kepada pelanggan kami dan pengalaman pelanggan yang lebih baik jadi disamping penjimatan hebat, kami  kini menawarkan kepada pelanggan kami pilihan untuk mencampur dan memadankan apa yang mereka beli dan ini adalah tawaran pertama seumpanya oleh Guardian. 

Angela Teo, Ketua Pemasaran, Malaysia dan Brunei, Guardian Health and Beauty Asia Tenggara

“Untuk julung kalinya, pelanggan Guardian akan menikmati diskaun 60% untuk item belian kedua dan mereka dibenarkan untuk Mencampur dan Memadankan pilihan mereka daripada lebih 2,000 produk, yang merangkumi semua produk pupur muka, pembersih muka, penjagaan bibir, pewarna rambut dan deodoran."

Promosi ini bermula pada 1 Februari 2023 dan akan berakhir pada 28 Februari 2023, jadi ini adalah masa terbaik untuk membeli-belah di Guardian.
Sempena Tahun Arnab, Guardian turut memperkenalkan karakter digital, Guardian Bunny Twin baharu yang dikenali sebagai Pom Pom dan Bun Nee.

Teo berkata: “Mereka akan menjadi Bunny pertama daripada banyak lagi arnab yang akan muncul dari Bunnyville Guardian dan kedua-duanya akan berinteraksi  dengan pelanggan secara maya sebagai duta jenama Guardian yang berkhidmat untuk memenuhi keperluan kesihatan dan kecantikan pelanggan kami.

“Pom Pom, arnab yang lebih tua bersifat Mendidik, Bermaklumat dan Prihatin manakala kembarnya yang lebih muda, Bun Nee, gemar Bermain dan Cerdik.

“Jadi ikuti ruang digital kami untuk kelahiran lebih banyak Bunny Guardian dari Bunnyville tidak lama lagi!!”

Jom dapatkan stiker WhatsApp arnab comel Guardian di SINI

Makan malam Guardian Bersama Media

Guardian turut meraikan media yang banyak membantu mempromosikan promosi terbaru Guardian setiap bulan.

Majlis makan malam tersebut diadakan di Dolly Dim Sum, Sunway Pyramid dihadiri oleh pelbagai media, KOL dan Blogger.


Macam biasa kalau ada Qiss mesti ada Zandra


Qiss bersyukur sangat-sangat sebab dapat membantu dalam mempromosikan pelbagai promosi Guardian, dapat juga rakyat marhaen jimat belanja bila ada promosi macam ni dan pelanggan lebih mengenali produk keluaran Guardian yang terbaru.

Jangan lupa kunjungi Guardian berdekatan. Kalau nak order online boleh guna aplikasi Guardian ataupun beli di Shopee Guardian

#guardianmy

#guardianmixNmatch

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com