Tuesday, December 5, 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Hari ni Qiss berpeluang untuk join Comeback Giveaway ni. So jom tunjuk kan support korang buat Raydah dalam dunia  blogging ni ok.


Untuk yang ingin turut serta, boleh klik gambar di atas dan semoga berjaya.

8 comments:

  1. weee thnk youuu.. followed u here. #26
    i've updated the list kay.

    http://www.raydahalhabsyi.com/p/comeback-giveaway-lovely-participants.html

    ReplyDelete
  2. Wahhh all the best n good luck sis... Rasa nak join jgk hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck awak :) Follow awak dari segmen yang sama. Salam kenal dari Penang, follower yg ke #29

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. good luck..

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah dari segment yang sama
    https://rodiahamir.blogspot.my/
    Alang-alang tu saya dah follow awak. Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan...dr GA yang sama..good luck awak :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. good luck dan salam kenal :) done follow here
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Haqqi l Koleksi Umrah dan Haji serta Rekaan Baju Muslimah Eksklusif Aidilfitri

Assalamualaikum semua, macam mana puasa korang? Ok ke tu?? Harap ok je kan. Sempena bulan Ramadan ni ramai yang ambil kesempatan untuk ...