Tuesday, December 5, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Assalamualaikum, jalan-jalan dalam group blogger terjumpa pula post giveaway yang ni. Qiss pun nak join jelah. Dah alang-alang join kan. Mana tahu ada rakan-rakan nak join juga.

Hadiah dari penaja untuk giveaway by Roxalynne ni memang best tau.

Klik banner untuk join GA ni

Jomlah join giveaway ni. Mana tahu kalau-kalau boleh menang kan.

7 comments:

  1. Thanks for this alert on the giveaway. I wouldn't know about it otherwise. Will join later as I am on the train now.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sis, saya dah update Senarai Peserta, boleh check sini yea :) --->
    ❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

    ReplyDelete
  3. gud luck..jengah dari GA yg sama

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/12/giveaway-yes-2017-by-roxalynne.html

    ReplyDelete

Haqqi l Koleksi Umrah dan Haji serta Rekaan Baju Muslimah Eksklusif Aidilfitri

Assalamualaikum semua, macam mana puasa korang? Ok ke tu?? Harap ok je kan. Sempena bulan Ramadan ni ramai yang ambil kesempatan untuk ...