Tuesday, December 5, 2017

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Assalamualaikum, jalan-jalan dalam group blogger terjumpa pula post giveaway yang ni. Qiss pun nak join jelah. Dah alang-alang join kan. Mana tahu ada rakan-rakan nak join juga.

Hadiah dari penaja untuk giveaway by Roxalynne ni memang best tau.

Klik banner untuk join GA ni

Jomlah join giveaway ni. Mana tahu kalau-kalau boleh menang kan.

7 comments:

  1. Thanks for this alert on the giveaway. I wouldn't know about it otherwise. Will join later as I am on the train now.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sis, saya dah update Senarai Peserta, boleh check sini yea :) --->
    ❤️ Participants ❤️ | GiveAway YES 2017 by Roxalynne

    ReplyDelete
  3. gud luck..jengah dari GA yg sama

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/12/giveaway-yes-2017-by-roxalynne.html

    ReplyDelete

Shawarma Restaurant l Hidangan Makanan Arab Terbaik di Taman Connaught

Hai semua, apa plan korang minggu ni? Qiss macam biasa menziarah sanak saudara. Kebetulan ramai sedara mara Qiss duduk area Cheras jadi Qiss...