Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

08 September 2018

Tonton Iklan Pun Dapat Duit

Hai semua. Qiss memang suka share benda-benda yang boleh jana duit ni. Bukan saja-saja buka Facebook sambil membawang tau.

Qiss dah mula terokai satu aplikasi yang boleh membuat Qiss tambah pendapatan dengan hanya tonton iklan dan share iklan tersebut di laman sosial Qiss.

Yang menariknya melalui point yang terkumpul Qiss boleh tukarkan kepada wang tunai mahupun baucar membeli-belah tau.

Mula-mula sekali korang kena install aplikasi JAG ni.

Cari aplikasi ni kat Playstore

<<<KLIK SINI>>>
Antara tugasan diberi

Macam mana nak dapat point ni? Korang kena lengkapkan tugasan yang diberi. Kebanyakan tugasan adalah menonton iklan dan kemudian share di laman media korang. Seterusnya point korang akan ditambah ke dalam akaun aplikasi korang.

Kemudian bila point terkumpul dah banyak korang boleh pilih untuk cash out atau tukarkan kepada baucar membeli belah.


Boleh dah redeem baucar

Jangan lupa kalau korang nak sign up, korang boleh masukan username Qiss iaitu [qisstiera] sebagai referral.

Jomlah install aplikasi ni. Tak rugi tau.
http://my.jagreward.com
Reactions:

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Rezeki Travel

Popular Posts

Google+ Followers

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com