Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

30 April 2018

3 Langkah Mudah Menjaga Kulit Dengan Bare Essentials Skincare dari Althea

Selalu Qiss nampak dalam televisyen ramai pelakon Korea mempunyai kulit yang cantik. Sedikit sebanyak dalam drama memaparkan mereka menggunakan produk kecantikan kulit dan mereka menggunakan produk kecantikan dalam beberapa episod.


Hari ni Qiss nak share tiga langkah mudah untuk menjaga kulit wajah setelah Kita penat berkerjaya seharian di luar. Untuk menjaga muka Qiss guna set rawatan penjagaan kulit dari Althea iaitu Bare Essential. Set ini mengandungi 3 jenis produk iaitu:


* Pembersih muka yang turut dikenali sebagai Contour Cleanser. Contour cleanser ini diperbuat daripada Ice Plant dan Lemon Verbena Leaf.


Penggunaan yang sedikit mampu untuk menghasilkan buih yang banyak dan ini membantu untuk membuang kotoran dan boleh membantu menjadikan muka Kita lebih kurus. Jadi cara Qiss pakai pencuci muka ini ialah letakkan sedikitit Di tapak Tangan dan sapukan Di keseluruhan muka.

* Produk kedua ialah primer water ataupun lebih dikenali dengan gabungan dua produk iaitu toner dan primer. Diperbuat daripada snow lotus, patented dewdrop technology ia memberi kelembutan yang berpanjangan dan membuatkan muka bersinar seperti remaja.


Untuk primer water ni, Qiss suka guna kapas muka untuk meratakan keseluruhan primer water ini ke seluruh muka. Ada juga yang suka menggunakan jari. Boleh je ikut keselesaan masing-masing.

* Terakhir sekali, boleh gunakan Fixer Cream 24 jam kelembapan. Fixer Cream ini boleh memberi kesegaran sepanjang Hari Dan membuatkan wajah anda lebih bermaya dan berseri. Ia diperbuat daripada Trehalose, Green Tea dan Baobap tree.



Jom tengok Qiss guna 3 produk ni macam mana dalam video di bawah.



Korang boleh dapatkan tiga produk best ni dekat sini: Althea

Nanti Qiss nak buat giveaway travel kit Bare Essentials ni. Jemput follow IG Qiss dulu @qisstiera

Reactions:

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding zakat zoo

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com