Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

25 April 2018

Lazada Birthday Festival 25-27 April

Qiss memang suka plan surprise party. Especially Birthday Party ni.


So untuk Lazada punya birthday party, Qiss nak arrange beberapa perkara supaya birthday party ni meriah. Korang pun boleh join sekali tau. Kita kasi happening sikit party ni.

Qiss pilih nak buat buat party ni dekat The Glasshouse, Seputeh sebab suasana dia best. 

Tema Qiss pilih untuk party ni adalah Magical. Yang berikut adalah barang-barang Qiss guna untuk dekorasi tempat event  tu nanti.









Qiss suka sangat kek coklat tapi untuk party ni Qiss nak buat kek Rainbow 3 tingkat. Jom tengok barang-barang yang Qiss perlukan ni. Untuk dekorasi kek, Qiss perlukan icing piping untuk buat bunga hiasan kek.










Untuk tema magical cantik kalau pakai dress ala-ala princess Cinderella gitu. Jadi Qiss pilih baju ni dan suaikan dengan aksesori yang menarik.



Paling Qiss seronok, barang-barang ni Qiss boleh dapat kat website LAZADA dan sekarang ada Birthday Festival sale. Bermula 25 hingga 27 April 2018. Korang jom la usha website lazada ni. Macam-macam ada tau. 

Nah tengok je kat link ni:

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com