Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

08 December 2023

Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi Menawarkan Hadiah dan Ganjaran Eksklusif

Jangan Lepaskan Peluang: Penghantaran Percuma, Tol Percuma,  dan Tawaran Super Seringgit


Shopee 12.12 Jualan Hari Jadi Menawarkan Hadiah dan Ganjaran Eksklusif

Bersiap sedia untuk ‘grand finale’ ekstravaganza membeli-belah tahun ini! Daripada 1 sehingga 15 Disember, Shopee melangsungkan 12.12 Jualan Hari Jadi. Kempen ini menjanjikan promo terhangat, permainan menarik, dan hadiah hebat. Tambahan lagi, nikmati penghantaran percuma tanpa perbelanjaan minimum yang sememangnya tidak boleh dilepaskan!

Penghantaran PERCUMA tanpa perbelanjaan minimum!

Alami pengalaman membeli-belah tanpa risau di Shopee, platform yang dituju untuk baucar penghantaran percuma tanpa perbelanjaan minimum yang boleh ditebus setiap hari pada 12 pagi. Nikmatti penghantaran percuma setiap hari sehingga 15 Disember untuk memaksimakan penjimatan anda.

Menangi 1 Tahun Tol Percuma di Shopee

Rancangan Permainan Roda Shopee di Shopee Live: Peluang untuk Menang Tol Percuma

Rancangan permainan Roda Shopee di Shopee Live dihoskan oleh Datuk Aznil Hj Nawawi dan membawakan barisan selebriti seperti Faezah Elai, Zara Zya, Zarina Anjoulie, Zoey Rahman, dan ramai lagi. Shopee telah bekerjasama dengan Touch 'n Go untuk menawarkan pejalanan bebas tol selama satu tahun. Untuk menyertai Roda Shopee, pengguna perlu menebus kod unik dari laman utama peraduan dan melengkapkan satu ‘checkout’ strim langsung untuk layak disenaraikan sebagai pengguna bertuah terpilih untuk memutar roda dan berpeluang menang pelbagai hadiah termasuk hadiah utama 1 Tahun Tol Percuma.

Dapatkan Produk Pada RM1 dengan 12PM Super Seringgit Deals!

Tawaran menakjubkan dan produk berjenama serendah RM1 dengan 12PM Super Seringgit Deals! Inilah peluang anda untuk menikmati pengalaman membeli-belah lain dari yang lain, dengan penjimatan hebat. Jangan ketinggalan, tambahkan ke ‘cart’ sekarang dan ‘check out’ pada 12 tengah hari!

Baucar Menawan Sepanjang Hari: Diskaun sehingga 50% dan Pulangan Tunai

Shopee Live pastinya meriah dengan keseronokan sepanjang hari di mana pengguna boleh menebus baucar diskaun sehingga 50% untuk mereka membeli-belah di Shopee Live. Pengguna terpilih bakal menerima baucar tambahan eksklusif pada sesi 8 malam, dengan Coins Cashback 15% dan Rebate NOW dari penjual Cashback.

Buru Berlian dan Baucar: Shopee Birthday Quest Dilancarkan!

Mari benamkan diri anda dengan Shopee Birthday Quest, di mana setiap hari anda boleh buru berlian yang boleh ditukar kepada baucar eksklusif sehingga RM100, menjadikan rutin anda kepada pengembaraan yang memberikan ganjaran pada 12 Disember. Untuk pembeli yang mahir, jangan ketinggalan bermain Voucher Scrabble semasa rancangan permainan Roda Shopee pada 8 malam di Shopee Live.

Kumpulkan kod baucar eksklusif untuk dua rebat dan sertai 12.12 Birthday Voucher Hunt untuk mendedahkan kata kunci tersorok untuk empat baucar waktu terhad. Dengan kedua-dua promosi ini menawarkan pelbagai baucar, anda boleh memaksimumkan penjimatan dan nikmati perbelanjaan hebat pada 12.12!

Berbelanja Lebih, Berjimat Lebih: Lebih Banyak Baucar ditawarkan pada hari Kemuncak!

Pada hari kemuncak festival pada 12 Disember, Shopee tambah keseronokan terhadap pengalaman membeli-belah anda! Belanja minimum RM250 dan baucar tambahan RM50 menunggu anda untuk digunakan semasa jualan lanjutan istimewa 3 hari dari 13 - 15 Disember.

Nikmati Keistimewaan Sebagai Ahli: Harga Eksklusif dan Banyak Lagi!

Dunia dengan keistimewaan eksklusif dan ganjaran hebat menanti anda apabila anda menjadi Ahli Jenama Shopee Mall terhadap kedai rasmi terpilih! Nikmati produk istimewa untuk ahli, harga eksklusif, tebus baucar dan hadiah, dan kumpul ‘points’ dengan setiap pembelian. Sertai sekarang dan tingkatkan pengalaman membeli-belah anda!

Temui Elegan dengan Shopee Premium!

Pasti terpikat dengan koleksi unggul dan dipilih khusus secara teliti daripada barisan jenama premium daripada barisan jenama terunggul dari Dyson, Habib, Kiehl's, L'Occitane, Laneige, Pandora, Paula's Choice, Philosophy, Ray-Ban, dan banyak lagi.

Jadi, tandakan kalendar anda dan tetapkan peringatan untuk membeli-belah! 12.12 Jualan Hari Jadi disokong oleh jenama terunggul termasuk 70mai, Abbott, Baseus, DESSINI, Kamatto, POLO HILL, Reckitt, Skechers, SKINTIFIC, SOME BY MI, TTRacing, XES Shoes, dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut, layari https://shopee.com.my/m/12-12 .

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com