Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

07 December 2023

Wonka Christmas Tour Di Aeon Mall Cheras Selatan

Colourful Wonka! 

Aeon Mall Cheras Selatan telah dibuka semula. Ada pelbagai aktiviti menarik diadakan. Aeon Mall bersama Warner Bros. Picture dan TGV Cinemas menyantuni anak-anak yatim dari rumah kebajikan yang terpilih untuk memberi sumbangan serta menonton preview filem Wonka ini.

Wonka Christmas Tour Di Aeon Mall Cheras Selatan

Acara diadakan pada 3 Disember 2023 dalam suasana yang cukup sederhana tetapi tetap meriah. Selain daripada anak-anak dari rumah kebajikan, majlis ini turut dihadiri wakil pihak Aeon, wakil dari rakan kongsi acara, media, pempengaruh dan juga ahli Aeon yang terpilih.


Kemeriahan dan kegembiraan dikongsi bersama anak-anak yatim dari rumah kebajikan terpilih dengan memberi hadiah sumbangan dan juga menonton preview filem Wonka.

Ada persembahan tarian dan pertunjukan silap mata yang membuatkan kanak-kanak teruja.Selain itu tetamu acara turut dihidangkan dengan pelbagai snek ringkas yang bukan sahaja enak tetapi comel dan unik.

Penebusan Hadiah Menarik

Belanja minimum RM100 (ahli Aeon) ataupun RM200 (bukan ahli Aeon) dan berpeluang untuk dapatkan hadiah misteri (melalui gashapon).

Untuk penebusan Wonka limited edition tumbler, perbelanjaan minimum RM800 (ahli Aeon) dan RM1000 (bukan ahli Aeon).

Manakala untuk candy jar, minimum perbelanjaan ialah RM380 (ahli Aeon) dan RM580 (bukan ahli Aeon).

Sempena sambutan Krismas, Aeon menawarkan wrapping secara PERCUMA kepada semua pengunjung yang datang berbelanja di sini. Syaratnya untuk ahli Aeon minimum belanja RM10, bukan ahli Aeon minimum adalah RM200.

Count the Wonka Chocolate Bar Contest.

Dengan hanya berbelanja RM30 daripada mana-mana tenant Aeon Mall, kira berapa coklat bar Wonka di pokok Krismas gergasi. Scan barkod, isi butiran diri, masukkan jawapan dan sertakan salinan resit. Hantarkan penyertaan dan anda berpeluang untuk bercuti ke London.


 Jom tonton Filem Muzikal Wonka

Jangan lupa untuk tonton filem Wonka yang bermula tayangannya pada 7 Dec 2023 nanti! Sedih, gembira, kelakar disatukan dalam sebuah filem yang cukup menghiburkan.

Jom tonton!

@aeonmallmalaysia

@warnerbrosmy @tgvcinemas

#aeonmallcherasselatan

#WonkaMovie #AEONMallMY

#tgv

#aeon

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com