Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

17 May 2024

SAFI Lancar Produk Anti-Penuaan Wajah Terbaik Rangkaian SAFI Youth Gold Retinol

Menginjak usia 30an, Qiss dah mula mencari produk penjagaan wajah anti penuaan. Ini kerana wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Kulit yang sihat berseri adalah sebahagian daripada kunci keyakinan diri. 

Semakin meningkat usia semakin mencabar untuk mengekalkan “keremajaan” raut wajah. Setiap wanita akan melalui proses penuaan kulit yang berbeza. Kesibukan gaya hidup dan faktor persekitaran wanita masa kini tidak kira sama ada sibuk menggalas tuntutan kerjaya atau peranan sebagai seorang suri rumah membuatkan mereka mencari solusi yang efektif, cepat dan selamat untuk masalah penuaan kulit mereka. 

SAFI YOUTH GOLD RETINOL menawarkan rangkaian penjagaan kulit dengan bahan utama Retinol berkualiti tinggi pada harga mampu milik dan berpatutan. SAFI YOUTH GOLD RETINOL mengungguli rangkaian produk SAFI yang merangkumi produk pelindung matahari retinol yang pertama di Malaysia, serum, "esen ajaib” dan pelembap retinol. 

Produk Safi Youth Gold Retinol

“Kehebatan manfaat kecantikan dengan menggunakan Retinol tidak dapat dinafikan dan menjadi antara bahan pilihan utama dalam produk penjagaan antipenuaan kulit masa kini, Tetapi, ianya lebih terkenal di dalam perawatan kecantikan klinikal dengan prosedur, formulasi tertentu dan perlu dipantau oleh pakar yang membuatkan prosedur ni terlalu mahal dan kurang mampu milik. 

SAFI bersama-sama para Saintis di dalam penyelidikan dan Teknologi Sains kecantikan melalui rangkalan SAFI YOUTH GOLD RETINOL - “The Gold Standard of Retinol" produk penjagaan kulit wajah anti - penuaan - yang menggabungkan kombinasi 3 bahan terunggul kecantikan masa kini - 3x Kuasa Retinol, 989 Peptida Emas, Squalane yang terbukti secara klinikal dapat memperbaharui, mengembalikan keanjalan dan mengurangkan tanda penuaan kulit dalam masa 14 hari* membuatkannya senang didapati kerana dijual di cawangan watsons di seluruh malaysia dengan harga mampu milik supaya semua wanita boleh mendapatkan manfaat retinol dengan mudah. Ujar Pakar Jenama & Tinjauan Maklumat SAFI Kazlina Mohd Kassim. 

Tambah beliau lagi, “Inovasi kecantikan. SAFI YOUTH GOLD RETINOL dari SAFI RESEARCH INSTITUTE - Makmal Penyelidikan dan Pembangunan Kecantikan HALAL bertaraf Antarabangsa terbesar dengan lebih 40 tahun kepakaran di Asia menzahirkan impian setiap wanita untuk memiliki raut wajah Kekal Remaja Tak Kira Usia dengan sebuah rangkaian produk yang dapat memulikan tanda penuaan kulit yang berkualiti tinggi, efektif , selamat untuk penggurnaan harian siang dan malam dan dipasarkan pada harga berpatutan serta diperakui Halal”. 

Formulasi kombinasi bahan terunggul rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL: 

3x Kuasa Retinol - Memperbaharui sel kulit dengan cepat .Mencerahkan kulit . Mengurangkan pigmentasi, kedutan dan garis halus 

Squalane — Menjadikan kulit lembap & sihat semulajadi . Memperbaiki dan menghaluskan tekstur kulit 

98%, Peptida Emas — Menganjalkan kulit . Memperbaiki tekstur kulit . Menguatkan lapisan kulit dan menghasilkan kolagen 

Siti Nordiana Dilantik Sebagai Duta Safi Youth Gold Retinol

Kemunculan duta SAFI YOUTH GOLD RETINOL Siti Nordiana amat ditunggu. Figura seni hiburan tersebut adalah pilihan tepat kerana beliau adalah personafikasi “Wanita Safi" — Mempesona dengan raut wajah penuh keremajaan serta aura keyakinan bakat tersendiri , beliau adalah inspirasi wanita seusia dalam menggalas komitmen sebagai anak seni dan jiwa raga sebagai seorang ibu. 

“Ini adalah sebuah penghargaan bagi saya kerana dipilih untuk mewakili SAFI sebuah jenama produk penjagaan kulit berkualiti yang dipercayai ramai. Perjalanan kecantikan saya menemukan saya dengan Rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL. Faktor usia, gaya kidup kesibukan kerjaya saya serta sentiasa bersolek membuatkan kulit lebih mudah terdedah kepada masalah penuaan.Saya juga amat teruja untuk berkongsi kepada para wanita tentang keberkesanan produk ini dalam memulihkan masalah penuaan kulit serta kepentingan untuk memulakan langkah kecantikan anti-penuaan dari awal agar raut wajah tetap kekal remaja tak kira usia dengan SAFI YOUTH GOLD RETINOL." Jelas duta SAFI YOUTH GOLD RETINOL itu. 

Berbicara perihal penampilan dan kecantikan, Siti Nordiana turut berkongsi lebih lanjut tentang kecantikan SAFI YOUTH GOLD RETINOL beliau “Dalam masa 14 hari saya mula merasakan perubahan pada raut wajah, Perubahan ketara yang saya rasakan adalah kulit lebih anjal, garisan halus & hiperpigmentasi berkurang, kelihatan bermaya, cerah sekaligus memperlihatkan raut wajah remaja, serta kelembapan kulit juga dapat dirasakan". 

Majlis pelancaran SAFI YOUTH GOLD RETINOL turut menjemput Dr Syahirah Nadia Mohamad, Pakar Estetik dan Anti Penuaan yang telah berkongsi secara ringkas tentang faktor penuaan kulit serta menyangkal mitos tentang Retinol. “Masalah penuaan kulit jika tidak dicegah dari awal akan mula menampakan garis halus, hiperpigmentasi, kedutan, dan bintik-bintik penuaan yang dalam, Retinol adalah jawapannya. Kehebatan manfaat bahan terunggul Retinol ini digunakan dalam formulasi yang betul di dalam rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL yang selamat digunakan untuk semua jenis kulit.

Serta sesuai untuk rutin penjagaan kulit siang dan malam dan tidak akan menyebabkan kesan sampingan ke atas kulit. 

Hasilnya? 

100% Bersetuju Terbukti secara Klinikal Kulit Lebih Cerah, Kedutan Mendalam dan Garis Halus berkurang dalam 14 hari 

92% menganjal dan menegangkan kulit 

75% Kulit lebih cerah berseri dengan serta merta 

72% Garis Halus dan Kedutan Berkurang 

71% bersetuju kulit lebih licin dan lembut dalam 7 hari 

Tona Kulit lebih Cerah dalam 1 minggu

Hiperpigmentasi berkurangan dalam 3 hari 

Terbukti secara klinikal* dan saintifik“ 

Rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL merangkumi 5 jenis produk penjagaan kulit yang lengkap untuk rutin harian.

SAFI YOUTH GOLD RETINOL Pembersih Wajah Skin Renewing Radiance (100g / RM 19.90)

SAFI YOUTH GOLD RETINOL Esen Skin Refining Light Miracle (100ml / RM49.90)

SAFI YOUTH GOLD RETINOL Serum Ampoule Skin Regenerate (15ml / RM30.90)

SAFI YOUTH GOLD RETINOL Pelembap Serum Skin Repairing (40g / RM39.90)

SAFI YOUTH GOLD RETINOL 3x Perlindungan Matahari SPF50 PA (25g , RM25.90)

Jom dapatkan rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL secara eksklusif di kedai-kedai WATSONS seluruh Negara. 

Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari SAFI, sila layari laman sesawang rasmi SAFI di www.safi.com.my

Laman Facebook rasmi SAFI di www.facebook.com/SAFI.MY 

Laman instagram rasmi SAFI di www.instagram.com/SAFIMalaysia  

#SafiYouthGoldRetinol #SafiMalaysia

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com