Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

18 October 2018

Bibir Menyerlah Dengan Gincu dari SWANICOCO

Hai korang, ada yang bercadang nak beli gincu baru tak? Qiss nak cadangkan gincu yang sangat cantik dan tahan lama.

Pertama sekali, Qiss nak ucapkan terima kasih kepada SWANICOCO dan 50GRAM kerana memilih Qiss untuk mencuba gincu Edisi Terhad ini.



LIMITED EDITION. Korang kena ada satu dalam handbag tau. Yang ni Qiss punya 😍😘😘 #JulietRed Show The Velvet Lipstick dari SWANICOCO

Perempuan dan gincu tak dapat dipisahkan. Tapi kalau Qiss memang jarang-jarang pakai gincu sebab bibir sensitif, cepat kering dan merekah kalau tersalah pilih gincu. 

Bila Qiss dapat tahu SWANICOCO ada keluarkan satu produk gincu terbaru edisi terhad yang memang bebas dari bahan kimia sambil boleh merawat bibir juga. Itu yang Qiss terus grab je.

Swanicoco bermula sebagai sebuah perniagaan penapaian sabun. Untuk menghasilkan sabun natural terbaik, Swanicoco memilih herba ubatan terbaik, di didihkan kemudian ditapai.
Swanicoco merupakan syarikat tertinggi dalam penghasilan
kosmetik natural di Korea.   


Perkataan “Natural” di atas logo Swanicoco bermaksud Swanicoco mewakili syarikat kosmetik natural.

Bunga Peony menjadi simbol elegan Dan perkataan Swanicoco bermakna "swan" simbol kewanitaan dan "coco" bermaksud kelapa kerana Swanicoco menawarkan kosmetik botani natural dalam erti kata Perancis ialah "cuteness"

Swanicoco bukan sahaja bekerja keras untuk mencipta kosmetik natural untuk perempuan malah untuk semua termasuk lelaki.




Umpama cinta romantis Romeo dan Juliet warna Juliet Red ni sesuai dipakai untuk ke majlis makan malam dan juga tika melakukan aktiviti harian.


Gincu ni juga menjadi the hottest brand in Korea untuk tahun 2018 tau. Selain daripada warna-warna yang cantik dan menarik, gincu ini tahan lama dan melembapkan bibir. So sangatlah sesuai untuk bibir Qiss ni sebab dia mengandungi bahan pelembap natural.

Cantik kan warna dia


Gincu ni dah dilancarkan pada 18 September 2018 dan 50Gram akan menjadi first seller utk koleksi ni.

2 Cara pemakaian gincu ini


Korang boleh dapatkan gincu ni dengan harga RM88.85 

Kalau berminat korang boleh refer link ni SWANICOCO


Penghantaran ke seluruh Malaysia.

IG : @50gram.com.my @swanicoco.official
#50gram #50gramxSwanicoco #butterflymsia #SwanicocoMalaysia






Reactions:

23 comments:

  1. wahh merahnya warna liptick ni comel-comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, memang comel lipstik ni. nanti cuba tau.

      Delete
  2. Dah guna lipstik nie,memang bestlah,warna lpstik nie kalau pudar pun tetap nampak cantik lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Warna dia still cantik walaupun dah pudar.

      Delete
  3. Ha..haritu kak min try pakai yang syafiera..best sebab tekstur dia ringan dan lembut heheh cuma kaler tu merah menyala nau

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti cantik kan kalau akak yang pakai lipstik ni. warna merah dia boleh pakai pi dating

      Delete
  4. Cantiknya warna dia. Merah menyerlah gitu. Suka tengok orang pakai. Sebab nampak cantik. Tapi diri sendiri kerisauan nak try pakai. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kena dengan majlis mesti berani pakai lipstik ni kan. Mesti cantik juga nanti

      Delete
  5. Wah cantik juga ya warna lipstik Swanicoco ni. Menyerlahkan lagi warna bibir

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... cantik aje. orang perempuan memang suka bab-bab mencantikkan diri ni

      Delete
  6. Cantik warnanya..merah menala..kalau guna waktu malam pi dinner cantik sangat ni..kalau pakai pergi kerja macam tak kena je

    ReplyDelete
  7. cantiknya warna gincu ni..kalau dulu memang la berani nak guna tapi la ni memang tak la kot..kang tak pasal2 org tegur...dah buang tabiat ke..hehe

    ReplyDelete
  8. Cantik warnanya itu. Berkenan sangat kita dengan warna merah tanda berani tu. Cover ianya pun enyerlah sangat.. bestnya kalau dapat tu

    ReplyDelete
  9. Boleh tahan oh warna merah lipstick

    ReplyDelete
  10. menyerlah warna dia. Pasti ramai berkenan ni nanti lagi-lagi kalau harga yang ditawarkan cukup berbaloi dan murah.

    ReplyDelete
  11. brand baru ye..strike btol warna merah tu..tak lama lagi ramailah ni pengguna setia jenama ni kan

    ReplyDelete
  12. wow! merah nyer mak ngah :)
    aida sgt suka kaler yg pinkish of plum plum.
    lipstik ni sgt la penting bagi aida, selain dari foundation & bedak.
    sebab ia elak bibir kita nampak pucat, kan.
    dpt calit skit pun jadik lah.

    ReplyDelete
  13. wah merah betul. memang menyerlah kalua pakai lipstick kaler ni...tapi sebenarnya warna menyerlahkan keyakinan dan penampilan seseorang kan

    ReplyDelete
  14. amni suka lipstick warna ni.sebab effect korea2 gitu.buat ombre style pun lagi cantik ni hehehe.
    btw ni brand dah lama ke awak?

    ReplyDelete
  15. This is one beautiful lipstick. I used their face cream before and now the have lipstick ya

    ReplyDelete
  16. Wahh sis memang tak berani pakai color terang2 cam ni..lain macam nanti rupa sis..hehehe. Dulu2 boleh lah, skrg dah berumur tak sesuai rasanya kalau sis pakai

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Android Apparel apps automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Blogger Blogger review brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies damansara domain Domino's Domino's pizza Dominos Duit electronic review etw etw6 Event facial Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Honor hotel review Income Innphonim blockchain Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lipstick maiwp makan makanan arab Malaysia matic McCormick McDonald's media Merdeka mobile motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi myvi myvi2018 NASDAQ ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia Pensonic perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz product product review Projek57 property Putrajaya railway Ramadan Raya realme review Safi sale Shah Alam Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC unity unity ribbon upen Waterpark zakat zoo

Google+ Followers

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com