Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

12 October 2018

Kulit Lebih Cerah dengan KITA PU’TH

Hai semua, hari ni Qiss nak share satu minuman yang Qiss jadikan minuman rutin harian Qiss untuk mendapatkan kulit yang cantik.



Qiss pilih produk KITA BEAUTIES dari Gemini Beauty Resources iaitu KITA PU'TH. KITA PU'TH ni adalah minuman botani yang berasaskan tumbuh-tumbuhan seperti camu-camu, biji anggur dan juga vitamin C. Berperisa Oren jadi Qiss lebih mudah minum dan sangat sedap.




Antara kelebihan lain ialah KITA PU'TH ni membantu memelihara kulit wajah supaya kelihatan cantik dan sihat. Ia juga dapat meminimumkan liang-liang pori di wajah dan mengurangkan kesan bekas jerawat.




Kulit Qiss adalah jenis kombinasi dan KITA PU'TH ni membantu mengurangkan kesan berminyak pada wajah tau.




Cara penyediaannya ialah, ambil segelas air suam sebanyak 150ml dan tuangkan 1 peket KITA PU'TH ke dalam air tersebut. Kemudian teruslah diminum. Korang jangan lupa banyakkan minum air putih sepanjang hari.





Harga bagi satu kotak KITA PU'TH ni ialah RM28.80 dan boleh didapati di GUARDIAN berhampiran korang tau. Dalam satu kotak ada 10 peket kecil dan penggunaan yang berterusan boleh membuatkan wajah korang jadi lebih cerah dan lembut. Malah boleh maintain tona warna kulit.





Korang kena dapatkan minuman ni dan lihat hasilnya. Minuman ni sesuai untuk semua terutamanya yang ada alergi kepada makanan laut.




Untuk maklumat lanjut layari:

www.kitabeauties.com
Reactions:

10 comments:

  1. Zaman sekarang ni ramai orang nak cantik. So, banyak produk produk kecantikan dikeluarkan untuk memenuhi kepuasan consumer macam kita. Jadi kita kena bijak pilih skin care kita yang sesuai dengan badan kita. Alhamdulillah, produk ni sesuai dengan sis Qiss. kekal cantik ye sis

    ReplyDelete
  2. Harga standard dah. Tapi kena carik 3 kotak la utk sebulan. Hehe. Dengan perasa oren semua orang lebih mudah nak consume dan makan benda ni. Dahlama tak continue makan vit c. huhu. Boleh le try sekotak nanti

    ReplyDelete
  3. Zaman sekarang banyak sgt product pemutihan tapi seeloknya kena bbijak memilih mana yang bagus..kena konsisten ye qis..baru dapat result cepat

    ReplyDelete
  4. Nowadays mmg banyak product mcm ni, I baru jer try something like that, hopefully dapat result yang baik like yours.

    ReplyDelete
  5. Ptot gebu gebas kulit kak balqis. Kite dulu rajin gak minum2 kolagen ni. hehehe. Nampak mcm menarik . Boleh try nanti ni. Thanks kak balqis share rahsia. hehehe

    ReplyDelete
  6. wah menarik produk ni. Ptot kulit kak balqis gebus gebas. Hehehe. Dulu rajin gak minum2 collegen mcm ni sbb mudah kan. Rasanya nk kene try ni. hehehe

    ReplyDelete
  7. Patut makin putih hehehe ini rahsianya kita orang lelaki yang memang dah kulit gelap semulajadi macam kita ini boleh ker guna hehehe takut lak nanti makin hensem wakakaka...

    ReplyDelete
  8. Ni lah rahsia makin cerah ehhh. Oh ada jual dekat Watsons, memang trusted and selamat lah camtu. Gambar Qiss yang pakai baju putih tu lawa la.

    ReplyDelete
  9. Bulih cuba nih .. Mcm best jahh🌸

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com