Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

14 October 2018

Fernleaf UHT 100% MMMMM

Hai semua, buat apa tu? Qiss nak share satu susu yang memang dah lama ada di pasaran tapi kali ni ada sedikit pembaharuan dibuat iaitu susu yang 100% dibuat dari New Zealand ni dikotak kan.


Qiss minum susu coklat Fernleaf guna straw hipster


Wowww! Senang betul nak bawa susu ni ke mana-mana bila dia dah dibungkus sebegini. Didatangkan dengan perisa coklat dapat menarik kanak-kanak untuk menikmati susu ini sepanjang hari.



Susu Fernleaf ini sangat istimewa kerana di New Zealand ladang lembu tenusu ini dijalankan secara semula jadi dan memberi kebebesan kepada lembu-lembu tersebut meragut rumput di padang yang subur.




Kaedah penanaman rumput yang berkualiti tinggi ini membuatkan rumput yang tumbuh sangat segar dan sesuai untuk dijadikan makanan lembu tenusu.


Dengan cuaca dan kadar purata turunan hujan disana turut membantu lembu-lembu ini menghasilkan susu secara natural.




Di New Zealand juga ada pakar tenusu yang memantau lembu-lembu ini. Ini bertujuan untuk mendapatkan susu yang berkualiti dan pastinya 100% mmmmm


Reactions:

1 comment:

  1. Yang susu coklat tu memang best
    Seronok dapat minum susu fernleaf dalam kotak skang. Dulu susu tepung dalam paket je ada. Mudah nak restock nanti kat rumah

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding zakat zoo

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com