Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

14 October 2018

Fernleaf UHT 100% MMMMM

Hai semua, buat apa tu? Qiss nak share satu susu yang memang dah lama ada di pasaran tapi kali ni ada sedikit pembaharuan dibuat iaitu susu yang 100% dibuat dari New Zealand ni dikotak kan.


Qiss minum susu coklat Fernleaf guna straw hipster


Wowww! Senang betul nak bawa susu ni ke mana-mana bila dia dah dibungkus sebegini. Didatangkan dengan perisa coklat dapat menarik kanak-kanak untuk menikmati susu ini sepanjang hari.



Susu Fernleaf ini sangat istimewa kerana di New Zealand ladang lembu tenusu ini dijalankan secara semula jadi dan memberi kebebesan kepada lembu-lembu tersebut meragut rumput di padang yang subur.




Kaedah penanaman rumput yang berkualiti tinggi ini membuatkan rumput yang tumbuh sangat segar dan sesuai untuk dijadikan makanan lembu tenusu.


Dengan cuaca dan kadar purata turunan hujan disana turut membantu lembu-lembu ini menghasilkan susu secara natural.




Di New Zealand juga ada pakar tenusu yang memantau lembu-lembu ini. Ini bertujuan untuk mendapatkan susu yang berkualiti dan pastinya 100% mmmmm


Reactions:

1 comment:

  1. Yang susu coklat tu memang best
    Seronok dapat minum susu fernleaf dalam kotak skang. Dulu susu tepung dalam paket je ada. Mudah nak restock nanti kat rumah

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com