Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

12 October 2018

Kulit Lebih Cerah dengan KITA PU’TH

Hai semua, hari ni Qiss nak share satu minuman yang Qiss jadikan minuman rutin harian Qiss untuk mendapatkan kulit yang cantik.



Qiss pilih produk KITA BEAUTIES dari Gemini Beauty Resources iaitu KITA PU'TH. KITA PU'TH ni adalah minuman botani yang berasaskan tumbuh-tumbuhan seperti camu-camu, biji anggur dan juga vitamin C. Berperisa Oren jadi Qiss lebih mudah minum dan sangat sedap.




Antara kelebihan lain ialah KITA PU'TH ni membantu memelihara kulit wajah supaya kelihatan cantik dan sihat. Ia juga dapat meminimumkan liang-liang pori di wajah dan mengurangkan kesan bekas jerawat.




Kulit Qiss adalah jenis kombinasi dan KITA PU'TH ni membantu mengurangkan kesan berminyak pada wajah tau.




Cara penyediaannya ialah, ambil segelas air suam sebanyak 150ml dan tuangkan 1 peket KITA PU'TH ke dalam air tersebut. Kemudian teruslah diminum. Korang jangan lupa banyakkan minum air putih sepanjang hari.





Harga bagi satu kotak KITA PU'TH ni ialah RM28.80 dan boleh didapati di GUARDIAN berhampiran korang tau. Dalam satu kotak ada 10 peket kecil dan penggunaan yang berterusan boleh membuatkan wajah korang jadi lebih cerah dan lembut. Malah boleh maintain tona warna kulit.





Korang kena dapatkan minuman ni dan lihat hasilnya. Minuman ni sesuai untuk semua terutamanya yang ada alergi kepada makanan laut.




Untuk maklumat lanjut layari:

www.kitabeauties.com
Reactions:

8 comments:

  1. Zaman sekarang ni ramai orang nak cantik. So, banyak produk produk kecantikan dikeluarkan untuk memenuhi kepuasan consumer macam kita. Jadi kita kena bijak pilih skin care kita yang sesuai dengan badan kita. Alhamdulillah, produk ni sesuai dengan sis Qiss. kekal cantik ye sis

    ReplyDelete
  2. Harga standard dah. Tapi kena carik 3 kotak la utk sebulan. Hehe. Dengan perasa oren semua orang lebih mudah nak consume dan makan benda ni. Dahlama tak continue makan vit c. huhu. Boleh le try sekotak nanti

    ReplyDelete
  3. Zaman sekarang banyak sgt product pemutihan tapi seeloknya kena bbijak memilih mana yang bagus..kena konsisten ye qis..baru dapat result cepat

    ReplyDelete
  4. Nowadays mmg banyak product mcm ni, I baru jer try something like that, hopefully dapat result yang baik like yours.

    ReplyDelete
  5. Ptot gebu gebas kulit kak balqis. Kite dulu rajin gak minum2 kolagen ni. hehehe. Nampak mcm menarik . Boleh try nanti ni. Thanks kak balqis share rahsia. hehehe

    ReplyDelete
  6. wah menarik produk ni. Ptot kulit kak balqis gebus gebas. Hehehe. Dulu rajin gak minum2 collegen mcm ni sbb mudah kan. Rasanya nk kene try ni. hehehe

    ReplyDelete
  7. Patut makin putih hehehe ini rahsianya kita orang lelaki yang memang dah kulit gelap semulajadi macam kita ini boleh ker guna hehehe takut lak nanti makin hensem wakakaka...

    ReplyDelete
  8. Ni lah rahsia makin cerah ehhh. Oh ada jual dekat Watsons, memang trusted and selamat lah camtu. Gambar Qiss yang pakai baju putih tu lawa la.

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android Apparel apps automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Blogger Blogger review brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies Cozena damansara domain Domino's Domino's pizza Dominos Duit electronic review etw etw6 Event facial Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Honor hotel review Income Innphonim blockchain Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lipstick maiwp makan makanan arab Malaysia matic McCormick McDonald's media Merdeka mobile motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi myvi myvi2018 NASDAQ ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia Pensonic perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz product product review Projek57 property Putrajaya railway Ramadan Raya realme review Safi sale Shah Alam Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC unity unity ribbon upen Waterpark zakat zoo

Google+ Followers

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com