Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

12 October 2018

Kulit Lebih Cerah dengan KITA PU’TH

Hai semua, hari ni Qiss nak share satu minuman yang Qiss jadikan minuman rutin harian Qiss untuk mendapatkan kulit yang cantik.Qiss pilih produk KITA BEAUTIES dari Gemini Beauty Resources iaitu KITA PU'TH. KITA PU'TH ni adalah minuman botani yang berasaskan tumbuh-tumbuhan seperti camu-camu, biji anggur dan juga vitamin C. Berperisa Oren jadi Qiss lebih mudah minum dan sangat sedap.
Antara kelebihan lain ialah KITA PU'TH ni membantu memelihara kulit wajah supaya kelihatan cantik dan sihat. Ia juga dapat meminimumkan liang-liang pori di wajah dan mengurangkan kesan bekas jerawat.
Kulit Qiss adalah jenis kombinasi dan KITA PU'TH ni membantu mengurangkan kesan berminyak pada wajah tau.
Cara penyediaannya ialah, ambil segelas air suam sebanyak 150ml dan tuangkan 1 peket KITA PU'TH ke dalam air tersebut. Kemudian teruslah diminum. Korang jangan lupa banyakkan minum air putih sepanjang hari.

Harga bagi satu kotak KITA PU'TH ni ialah RM28.80 dan boleh didapati di GUARDIAN berhampiran korang tau. Dalam satu kotak ada 10 peket kecil dan penggunaan yang berterusan boleh membuatkan wajah korang jadi lebih cerah dan lembut. Malah boleh maintain tona warna kulit.

Korang kena dapatkan minuman ni dan lihat hasilnya. Minuman ni sesuai untuk semua terutamanya yang ada alergi kepada makanan laut.
Untuk maklumat lanjut layari:

www.kitabeauties.com
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Google+ Followers

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com