Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

11 December 2018

Cantik Umpama Wanita Korea dengan Model Tone Up Cream dari COZENA

Hai korang,

Pernah tak korang mimpikan kulit cantik bak artis Korea?


Hari ni Qiss nak share satu krim yang sangat menarik untuk korang cuba.

Terlebih dahulu Qiss nak perkenalkan jenama produk ini iaitu Cozena. Kesemua produk Cozena ini didatangkan dari Jepun dan Korea. Umum kita tahu bahawa kebanyakan produk kecantikan dari Jepun dan Korea ni memang bagus kan.



Dalam banyak-banyak produk Cozena ni, Qiss dah cuba Model Tone Up Cream. Teksturnya Yang lembut memudahkan Qiss untuk meratakan krim ini ke seluruh muka.
Cara pemakaiannya sangat mudah, kita cuma perlu sapukan dalam kuantiti yang sedikit di muka dan ratakan sahaja.




Didatangkan di dalam bekas bersaiz 50ml, Cozena Model Tone Up Cream ini mudah dibawa ke mana sahaja.



Sangat mudah untuk mendapatkan wajah bak wanita Korea. Dengan menggunakan Model Tone Up Cream ini, make up Qiss lebih tahan lama. 


Qiss juga lebih konfiden untuk keluar berjalan-jalan dan Qiss tak perlu nak gunakan banyak-banyak produk sebab Model Tone Up Cream ni dah berfungsi sebagai moisturiser dan foundation.




Qiss juga berkesempatan melihat siaran langsung bersama Ramona, iaitu model bagi produk Cozena dan daripada siaran langsung tu, Qiss dapat ilmu tentang cara-cara pemakaian produk Cozena ni. Sangat bagus pendekatan Cozena kepada pembeli iaitu membuat siaran langsung. Ini kerana, pembeli boleh terus membuat pertanyaan semasa siaran langsung dijalankan.



Kalau korang nak cecantik, jom dapatkan produk Cozena sebab produknya sangat berkesan dan terbaik.

Maklumat lanjut:

Website

FB

Instagram
Reactions:

20 comments:

  1. first time dengar nama produk ni.. macam best je utnuk dicuba.. krim tu kalau rata kat muka ada kesan putih tak ? bau dia sedap tak? hehehe.. Ramai dah orang suka giler produk dari Korea kan.. lain dari lain hasilnya bila pakai

    ReplyDelete
  2. Nice product! Cx suka pakai jenis foundation yg include of moisturizer. Jimat duit dan masa Hehe. Almaklum mak² tak sempat nak melawa, anak dah menjerit. Hihi. Krim ni nampak menarik. Nanti boleh cubalah. Mana tahu serasi �� Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. Menarik jugak ye cream cozena ni.. Jenama baru kat pasaran ya sebab tak pernah dengar lagi..harga pun okay gak.. Tahan berapa lama agak2 penggunaannya tu

    ReplyDelete
  4. wah cantik mcm wanita korea gtu..masa akak pi korea dlu pn tgk wanita2 korea mmg cantik2..yela kebanyakan produk kecantikkan dari sana kn....namapk perbezaan qis guna produk ni....tq share info..nanti jenguk2 website or ig nya

    ReplyDelete
  5. Berapa lama bila pakai nak dapat kesan eh.
    Muka saya sekarang ni mcm dull... Benci betul tgk kulit sdri

    ReplyDelete
  6. wah nampak glowing sangat after pakai qiss pakai cream cozena tu..rs tertarik plk tgk..item wajib ada ni..mudah nak touch up..

    ReplyDelete
  7. packaging dia nampak exclusive sangat..suka la cream2 yg boleh memutihkan ni..ok lets kita stalk pasal cream ni..harga pun reasonable...

    ReplyDelete
  8. Wahhh patutlah sis cantik! Rupanya ini rahsia sis ye..hehhe kak min pun suka kalo produk dari Korea ni

    ReplyDelete
  9. wahhh packaging pun nampak ekslusif dan cantik. airah memang suka bab kecantikan ni nanti nak cuba la produk ni

    ReplyDelete
  10. Wah menarik ni. Tekstur krim pun nampak ringin ja di kulit. Syira memang suka krim yang light. Nanti boleh cuba krim ni.

    ReplyDelete
  11. Boleh tahan harga dia kan? Tapi berpatutan juga sebab 2 in 1 kan? Ami pon suka cream 2 in 1 camni.. sekali harung je siap. Lagi pula color dia macam onz je nampaknya.

    ReplyDelete
  12. First time dengar. Kalau awk tak gtahu dari korea sumpah ingat dari negara lain.hehe.. tak bunyi macam asian produk.cream memang wajib guna rutin harian.. kalau tak rasa macam tak cukup zat kulit ni.hehe

    ReplyDelete
  13. Patutlah cantik macam orang Korea hehehe ramai yang nak kalau macam tu.. Orang lelaki nak jadi macam orang Korea juga boleh tak hehehe bestnya kalau boleh putih...

    ReplyDelete
  14. First time gak dengar pasal produk ni. Teringin gak nak cantik cam pompuan Korea..bolehlah nanti sis cuba produk ni..:D

    ReplyDelete
  15. Sekarang ni banyak produk keluaran dari korea kan. Sebab keserasian kulit si pemakai. Bila pakai krim ni, ada rasa macam berpeluh tak muka, bila bawah cahaya matahari?

    ReplyDelete
  16. i think it would be even better if you can do like those youtube beauty blogger to show directly on the spot.. then easier for girls to learn.

    EPF increases minimum basic savings! See how it affects you!

    ReplyDelete
  17. it seems like have a immediate effect there and will wanna read more about this product...

    ReplyDelete
  18. Memula baca teringat jenama pinggan mangkuk. Hehe. Easy 2 in 1 product. Tak payah nak 2x pakai. Sape ckp tak teringin cantik..nak sgt meletop mcm gadis korea. Hehe

    ReplyDelete
  19. Wow! This is my first time get to know about this brand and the product name Model Tone Up Cream sounds like best juga. I like the finishing where its make your skin looks brighter, lighter and even skin tone.

    ReplyDelete
  20. Ha guna ni lagi better selamat tak perlu ambik supplement membahayakan.

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review Biskut Raya Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf fesyen food food review Foodreview forex free product review gadget gayatravel giveaway gold Guardian gula hair removal happyfresh Haqqi Harriston Hiburan Honor hotel review Income Innphonim blockchain Inspirasi Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada lifestyle Lipstick maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Online onlineshopping onlinetraining pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding zakat zoo

BTemplates.com

Followers

Blogroll

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com