Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

02 December 2019

Multi Expert Regenerate Serum Welleisure

Berapa lama korang ambil masa untuk makeup? Dulu Qiss sebelum makeup ada banyak step sebab nak kena guna produk anti penuaan, nak mencerahkan kulit yang sunburn nak melembapkan kulit. Jarang ada yang satu botol tu lengkap semuanya.

Sekarang dah senang sebab Qiss guna Welleisure Multi Expert Regenerate Serum je sebab semuanya dalam satu botol. WLS ni sejenis serum yang mengandungi bahan-bahan semula jadi.




Qiss suka gunakan serum WLS ni sebab ada 10 fungsi yang menarik Qiss untuk mencuba serum ini. Antara fungsi tersebut ialah mencerahkan kulit, memutihkan kulit, anti penuaan, menegangkan kulit dan melembapkan kulit.

Produk ini dipanggil Multi Expert Regenerate Serum. Dihasilkan dari gabungan 13 jenis ekstrak tumbuhan dengan 2 bahan utama iaitu Tripeptide-38 dan Trehalose. Kedua-dua bahan ini dapat membantu memulihkan kulit dengan menghasilkan sel kulit kulit baru.




Kandungan lain WLS ini ialah:

Sodium Hyaluronate
Mencerahkan, memutihkan, anti penuaan, melembapkan dan mengurangkan kedutan.

Saccharide Isomerate
Melembapkan kulit, menghidratkan dan memutihkan kulit.

Caesalpina Spinosa Gum
Anti penuaan dan menegangkan kulit.

Grapefruit Extract
Anti oksida.

Ekstrak Soya
Memutihkan dan melembapkan kulit.




Kesan pemakaian

Qiss dah cuba serum ni selama seminggu dan hasilnya kulit Qiss lebih cerah dan tidak berbelang akibat terlalu lama berada dibawah cahaya matahari.

Kulit Qiss pun lebih tegang dan kedutan halus berkurangan serta Qiss sukakan kulit sekarang yang lebih lembap selepas memakai WLS ni.

Dengan penggunaan 2 kali sehari dan selama 3 bulan, anda boleh dapatkan kulit yang lembap dan cerah serta kurang garis halus dan tanda-tanda penuaan.



Harganya ialah RM 288.00 untuk 50ml


Untuk maklumat lanjut mengenai W.L.S Multi Expert  Regenerate Serum:

Alamat: 
Welleisure Sdn. Bhd.
15, Jalan Equine 1G,
Pusat Komersil Equine, Taman Equine,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.

Facebook:


Instagram:

Telefon:
03 8958 3416

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com