Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

02 December 2019

Multi Expert Regenerate Serum Welleisure

Berapa lama korang ambil masa untuk makeup? Dulu Qiss sebelum makeup ada banyak step sebab nak kena guna produk anti penuaan, nak mencerahkan kulit yang sunburn nak melembapkan kulit. Jarang ada yang satu botol tu lengkap semuanya.

Sekarang dah senang sebab Qiss guna Welleisure Multi Expert Regenerate Serum je sebab semuanya dalam satu botol. WLS ni sejenis serum yang mengandungi bahan-bahan semula jadi.




Qiss suka gunakan serum WLS ni sebab ada 10 fungsi yang menarik Qiss untuk mencuba serum ini. Antara fungsi tersebut ialah mencerahkan kulit, memutihkan kulit, anti penuaan, menegangkan kulit dan melembapkan kulit.

Produk ini dipanggil Multi Expert Regenerate Serum. Dihasilkan dari gabungan 13 jenis ekstrak tumbuhan dengan 2 bahan utama iaitu Tripeptide-38 dan Trehalose. Kedua-dua bahan ini dapat membantu memulihkan kulit dengan menghasilkan sel kulit kulit baru.




Kandungan lain WLS ini ialah:

Sodium Hyaluronate
Mencerahkan, memutihkan, anti penuaan, melembapkan dan mengurangkan kedutan.

Saccharide Isomerate
Melembapkan kulit, menghidratkan dan memutihkan kulit.

Caesalpina Spinosa Gum
Anti penuaan dan menegangkan kulit.

Grapefruit Extract
Anti oksida.

Ekstrak Soya
Memutihkan dan melembapkan kulit.




Kesan pemakaian

Qiss dah cuba serum ni selama seminggu dan hasilnya kulit Qiss lebih cerah dan tidak berbelang akibat terlalu lama berada dibawah cahaya matahari.

Kulit Qiss pun lebih tegang dan kedutan halus berkurangan serta Qiss sukakan kulit sekarang yang lebih lembap selepas memakai WLS ni.

Dengan penggunaan 2 kali sehari dan selama 3 bulan, anda boleh dapatkan kulit yang lembap dan cerah serta kurang garis halus dan tanda-tanda penuaan.



Harganya ialah RM 288.00 untuk 50ml


Untuk maklumat lanjut mengenai W.L.S Multi Expert  Regenerate Serum:

Alamat: 
Welleisure Sdn. Bhd.
15, Jalan Equine 1G,
Pusat Komersil Equine, Taman Equine,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.

Facebook:


Instagram:

Telefon:
03 8958 3416

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Acara Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Bisnes Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Business Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf festival fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget Game gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston hartanah health Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean kosmetik Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Produk Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang Terkini thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding World zakat zoo

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com