Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

20 June 2023

Kitsui Pilihan Suplemen Kesihatan Yang Diperakui

Kehidupan seharian kini lebih mencabar, keluar pagi balik malam untuk pergi kerja buatkan Qiss kena amalkan vitamin yang sesuai untuk badan. Selain dapat mencergaskan badan dapat juga menyihatkan badan.


Testimoni

Qiss pilih minuman kesihatan Kitsui. Sejak tahun 2020 lagi Qiss amalkan jenama Kitsui telah dikenali sebagai suplemen kesihatan yang banyak membantu meningkatkan tenaga penggunanya.


Antara produk yang Qiss amalkan sehingga kini ialah Belloss Fiber dan Rilax Nite. Kedua-dua produk ini membantu Qiss dalam kehidupan seharian. Belloss Fiber Qiss minum sebab senang untuk melawaskan perut dan mengandungi bahan-bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan. Manakala Rilax Nite pula Qiss amalkan untuk mudah tidur pada waktu malam.

Kawalan kualiti ISO, HACCP, GMP 

Produk Kitsui telah dikilangkan mengikut kawalan kualiti ISO, HACCP dan GMP. Ini membuatkan produk ini dijamin kualiti.Bahan berasaskan tumbuhan 

Produk Kitsui ni  diperbuat daripada bahan berasaskan tumbuhan dan bebas daripada bahan-bahan berbahaya. Tiada cucuk hormon, tiada gluten, tiada bahan pengawet, bebas GMO, bebas antibiotik dan bahan kimia tau. 

Penggunaan yang selamat 

Qiss suka guna produk Kitsui ni sebab dipek untuk satu kali bancuhan jadi lebih bersih dan selamat untuk diminum.

Had pemakanan 

Setiap orang bergantung pada keperluan apabila mengambil suplemen kesihatan. Mengikut pada keperluan pengambilan sesuatu produk dan cara pemakanan. 

Ada suplemen yang boleh diambil pada waktu pagi atau malam ataupun dua kali sehari.
 
Tenaga bertambah 

Suplemen kesihatan Kitsui diperakui menambah tenaga dan membuatkan penghadaman bertambah baik.Anugerah

Jenama Kitsui juga telah merima pelbagai Anugerah seperti Brand Laureate, Halal Asia Award, Watson Top Brand dan Superhealth Brand.

Disahkan halal 

Produk Kitsui telah mendapat pengiktirafan Halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.


Produk Kitsui juga dijamin selamat dan berkesan. Qiss juga turut merasa perubahan apabila menggunakan produk ini. Kitsui juga merupakan jenama terkenal dan dihormati atas sebab kepatuhan pengilangan produk yang mengikut piawaian industri.
 
Sejak dipasarkan di pasaran, produk Kitsui mendapat sokongan pengguna yang menyedari kepentingan mengamalkan suplemen dan juga pengguna yang ingin menambah baik kesihatan dari segi dalaman dan luaran.

0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com