Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

05 July 2024

Jerayawara JBL Heart of Sound Perkenal Audio Terkini Dan Bingkai Cermin Mata

Jenama audio terkemuka mengeluarkan model yang dinaik taraf, fon telinga baharu dan cermin mata hitam

JBL®, syarikat audio terkemuka dalam industri memperkenalkan tiga pembesar suara mudah alih yang dinaik taraf, fon telinga baharu dan cermin mata hitam dilengkapi audio di “JBL® Heart of Sound Roadshow” dari 3-7 Julai di 1 Utama, Concourse Old Wing. JBL®, jenama audio gaya hidup di bawah Harman International, anak syarikat milik penuh Samsung Electronics Co, LTD., terkenal kerana menghasilkan peralatan audio dengan bunyi yang unggul dan pengalaman audio yang mengasyikkan untuk pengguna dan pasaran profesional.

Clip 5


Xtreme 4

Go 4


Jerayawara menawarkan beberapa bahagian interaktif untuk merasai dan mengalami produk. Kawasan Pembesar Suara Mudah Alih JBL menyerlahkan Xtreme 4, Clip 5 dan Go 4 yang dinaik taraf. Selain perubahan kosmetik, setiap pembesar suara kini menyertakan AuracastTM sambungan berbilang pembesar suara yang membolehkan audio yang sama dimainkan pada pembesar suara yang berbeza.

Di lokasi JBL Makes Earbuds, Live Beam 3 TWS (True Wireless) membuat penampilan sulungnya, menampilkan Sarung Pengecas Pintar dengan paparan sentuh LED 1.45” dan True Adaptive Noise Cancelling untuk pengoptimuman audio melalui Ujian Salur Telinga yang terdapat dalam Fon Kepala JBL aplikasi. Selepas mencuba fon telinga baharu, ketahui TWS yang terbaik untuk anda dan gaya hidup anda dengan dinding Fit Check.

Live Beam 3 TWS

Bingkai semula hidup anda dengan Soundgear Frames. Cermin mata hitam menggabungkan rasa fesyen dengan inovasi audio JBL yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Teknologi bunyi terbuka membolehkan anda mendengar muzik, menerima panggilan telefon, semuanya dalam bingkai yang bergaya dan selesa. Kanta preskripsi boleh ditukar oleh pakar optik profesional.

Encik Henry Yap, Pengarah Urusan Global Best United (M) Sdn Bhd berkata, “JBL sibuk dengan reka bentuk semula, naik taraf, AuracastTM, fon telinga TWS baharu dan Soundgear Frames. Xtreme 4 menerima bateri yang lebih besar dan kini boleh tanggal, carabiner Clip 5 lebih lebar, dan Go 4 mendapat bahagian tepi yang lebih lembut. Setiap satu dilengkapi dengan AuracastTM untuk membolehkan perkongsian audio di kalangan pembesar suara.”

Encik Mitchell Wong, Pengurus Pembangunan Perniagaan untuk JBL Malaysia berkata, “JBL True Wireless mengambil langkah ke dimensi lain dengan Live Beam 3 dan Soundgear Frames! Live Beam 3 yang kaya dengan ciri adalah tentang mengawal pengalaman audio anda dengan skrin sentuh LED pada Sarung Pengecas Pintar kepada Sambungan Berbilang Titik yang membolehkan pengguna menukar peranti Bluetooth dengan mudah. Dan juga, JBL ada menjual bingkai cermin mata. Soundgear Frames menggabungkan fungsi dan fesyen seperti Wear and Play, membuka dan menutup lengan menghidupkan dan mematikan fon telinga."

Soundgear Frames

Soundgear frames datang dalam dua bentuk, bulat dan segi empat sama, kalis air IP54 dan 8 jam masa bermain (berbeza-beza bergantung pada penggunaan). Panggilan telefon adalah jelas daripada tatasusunan 2 mikrofon pada satu kuil, dengan pembatalan hingar persekitaran modul dwi dan algoritma penindasan gema tak linear untuk perbualan berkualiti tinggi.

Ketersediaan

Semua produk JBL® yang ditampilkan tersedia untuk pembelian di Lazada, Shopee dan semua peruncit terkemuka: 

All IT Hypermarket, Viewnet, Urban Republic, Thundermatch, Vivid Concepts, PC Image, SY Electric, THT, One Living, Harvey Norman, AES, Central Electronics, SS Audio, Brightstar Computers, Style Laser dan EKS. Ketahui lebih lanjut mengenai Produk JBL di jblonlinestore.com.my


0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com