Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

21 March 2024

Raya Lagi Happening 2024 Berlangsung dengan Duta Baru Spritzer Sparkling

Selebriti Syafiq Kyle & Aina Abdul dalam video muzik Spritzer terbaharu

SPRITZER membawakan Raya Happening bersama duta Aina Abdul dan Syafiq Kyle. Penyanyi pencipta lagu, Aina bersama pelakon dan penyanyi Syafiq mempamerkan maksud "melangkah keluar-dari-zon-selesa-anda" semasa Raya 2024 melalui "Tambah Spritzer Sparkling" dan menonjolkan Happening - meriah, menarik, bergaya, menyeronokan, mengujakan.

Dari Kiri: Duta Spritzer Aina Abdul dan Syafiq Kyle

Pasangan itu bekerjasama dengan cara yang paling kreatif; video muzik, menonjolkan kesan keseronokan penambahan Spritzer Sparkling yang membawa inspirasi baharu kepada sambutan Raya anda. Kedua-dua penghibur mencabar bakat mereka merentasi bidang seperti rap, bertindak sebagai orang yang bertentangan (tonton video untuk memahami), dan mengarang, mempersembahkan lagu Raya Lagi Happening Spritzer adalah yang pertama untuk Aina dan Syafiq.

Spritzer menggalakkan semua orang untuk menjauhi kebosanan hidup untuk mengalami perkara yang anda ingin lakukan seperti menyediakan hidangan Raya khas untuk keluarga, memakai baju atau tudung berwarna unik, atau membuat rahsia Tropika Ros Sparkling yang menyegarkan, juga dikenali sebagai "Resipi Hero" , minuman dengan kordial tropika dan mawar, ditambah dengan laici, daripada video muzik untuk berbuka puasa!

Spritzer mengadakan pertemuan dan sapaan, dinamakan "Tambah Spritzer Sparkling, Raya Lagi Happening" dengan kedua-dua duta di IOI City Mall Putrajaya pada 30 Mac 2024, mulai jam 3:00 petang. - 4:30 petang di Mahkamah Timur LG. Sertai keseronokan dan inspirasi di mana Aina dan Syafiq akan membuat persembahan, dapatkan resipi mocktail Spritzer yang lazat, dan ambil beberapa gambar tanda pertunangan selebriti dengan Spritzer! 

Pengurusan Spritzer berkata, "Kami mengesyorkan mencuba perkara baharu, perkara yang anda sentiasa mahu lakukan. Kami menggalakkan kakitangan kami di Spritzer untuk keluar dari zon selesa mereka, melakukan tarian di TikTok, membuat resipi Tropika Ros Sparkling untuk melayan tetamu anda semasa Raya atau berbuka puasa, ia membawa pemikiran dan kreativiti baharu. Menambahkan Spritzer Sparkling pada sambutan Raya anda boleh membawa happening."

Spritzer Sparkling – tapak mikro Kempen Raya 2024: https://www.spritzer.com.my/spritzersparklingraya2024/ 

Spritzer Sparkling – Video Youtube Kempen Raya 2024:


https://www.youtube.com/watch?v=EX6MeQ88IUc 

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Spritzer dan kemampanan, layari laman web mereka di https://www.spritzer.com.my.


0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com