Beauty. Lifestyle. Review. Collaboration.

30 August 2019

Tampil Lebih Cantik Dengan Obsess Cosmetics

Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Qiss sendiri kadangkala obsess untuk cantik. Jadi Qiss akan make up dulu sebelum keluar rumah.

Sebelum ni Qiss selalu dengar tentang produk kecantikan daripada Obsess ni. Qiss suka packaging dia yang cantik dan trendy sangat.



Terdapat pelbagai jenis produk keluaran Obsess seperti cushion foundation, loose powder, maskara, eye brow refiner, matte lipstick dan make up remover.

Baru-baru ni Qiss berpeluang ke Majlis pelancaran packaging baru bagi cushion foundation Obsess tau. Tema putih,pink dan soft purple menjadi pilihan Puan Hafizatulatikah yang bertempat di Lightbox, Sungai Buloh.


Bercakap tentang packaging baru cushion foundation Obsess ni, dahulunya berbentuk bulat dan sekarang berbentuk petak seperti di bawah ini.



Qiss memang suka pakai cushion foundation ni sebab hasilnya yang rata pada wajah dan tahan lama.

Lagipun kita boleh pakai dengan cepat dan mudah. Korang tak perlu risau sebab hasil cushion foundation ni memang full coverage. Senang je nak ratakan kat muka korang.

Bila dah lama pakai cushion foundation ni, muka korang akan nampak glowing dan tak berminyak. Qiss suka macam ni sebab muka Qiss jenis kombinasi dan cepat berminyak. Mujur ada cushion foundation Obsess ni.


Cushion foundation code medium

Selain itu, ia membantu pori-pori nampak lagi kecil. Bila kita pakai ni, makeup tahan lama dan lagi lama kita pakai lagi glowing kulit kita. Walaupun korang pakai sikit tapi ia dapat cover jerawat. Memang woww sangat kan.



Paling penting bila pakai cushion foundation Obsess ni tekstur dia ringan dan tak melekit.

Bila dah pakai cushion foundation ni, Qiss suka guna loose powder yang juga keluaran Obsess. Sebab hasilnya korang akan nampak muka korang glowing yang natural tau.


Selain itu, ia akan mencerahkan kulit korang dan blurring garis kedutan di muka korang dengan hasil yang smooth.


Korang boleh je pakai loose powder ni sebab ia membantu make up korang tahan lebih lama dan juga mampu mengawal minyak.

Tak lengkap kalau make up tanpa lipstick kan. Tekstur matte lipstick dari Obsess ni sangat ringan dan lembut serta akan menampakkan matte finish.



Ia juga tidak mengeringkan bibir korang dan wudhu friendly. Yang ni Qiss suka sebab senang nak tanggalkan walaupun finishing dia ialah matte.



Dan ketiga-tiga ni memang produk pilihan Qiss bila Qiss shopping produk Obsess.

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari:
Website: https://www.obsesscosmetics.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Obsesscosmetics/
Instagram: https://www.instagram.com/obsess.cosmetics/
Reactions:

1 comment:

  1. Menarik..harga brpatutan..packaging pun exclusive sangat...nanti nak skodeng..dah rasa obses dh ni

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Bisnes Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf festival fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget Game gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston health Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding World zakat zoo

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com