Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

03 August 2019

Pengalaman Shopping Handbag Berjenama dari Luar Negara Menggunakan Aplikasi Grabean

Hari ni Qiss nak perkenalkan satu aplikasi baru buat korang yang sukakan barangan berjenama tapi nak jimat kos. Cara yang mudah lagi praktikal ni memang sangat berguna untuk Qiss yang sukakan barangan berjenama.

Kalau korang nak tahu, Qiss guna aplikasi Grabean tau. Sekarang ada promosi bila korang naik taraf aplikasi ni atau korang yang baru nak cuba shopping barangan berjenama kat Grabean ni korang akan dapat baucar RM300.

Best bila dapat baucar RM300 ni. Korang boleh jimat banyak masa shopping menggunakan Grabean ni.




Langkah-langkah untuk dapatkan baucar ini ialah:

Langkah 1 : Go to My Account > Voucher

Langkah 2 : Lihat semua baucar & boleh kumpul sampai nilai maksimum

Korang hanya gunakan baucar tu bila nak bayar nanti.

Lega betul bila barang yang Qiss order ni dah sampai. Mula-mula tak pandai guna aplikasi ni. Tapi bila dah cuba sekali dan dah dapat barang baru Qiss teruskan guna Grabean sebab apa yang Qiss nak shopping semua ada kat sini. Qiss tak perlu pun pergi sampai keluar negara.




Michael Kors

Qiss pilih beg ni sebab sangat praktikal Dan semestinya sebab ia warna biru. Warna kegemaran Qiss Tu.

Sekarang pun dah senang kalau nak beli barang dari United States sebab kita boleh beli terus dari kedai premium kat United States tu hanya menggunakan aplikasi ni je.

Sebab Qiss pilih aplikasi ini ialah:

Barangan dia 100% Authentic. Jadi Qiss tak ragu-ragu untuk shopping tau.

Barangan terus dari United States. Ye betullah sebab banyak barangan tiruan sekarang kan. Tapi yang ni memang barang dari United States.

Ada juga 200% Money Guarantee back. Jadi kalau korang dapat barangan yang tak ok, korang akan dapat gantirugi 200%.

Untuk return barang, masa diberi ialah 7 hari.

Kalau korang tak ada idea nak beli barang apa, korang buka je bahagian katalog dan pilih barang kat situ.

Korang pun boleh suruh orang yang travel tu untuk bawak balik barangan korang dan nikmati kos penghantaran seumur hidup tau. Menarik betullah. Untung pun untung juga.

Kalau korang tak jumpa barang tu kat katalog barulah korang hantar order baru.

GRABEAN TRAVELLER

Part ni best kalau korang pergi travel dan jadi Grabean Traveller. Perjalanan korang keluar negara itu akan dibayar tau. Korang hanya perlu jadualkan perjalanan korang dan tengok di travel rewards.

Korang boleh offer to help dan claim travel rewards tu. Berita baiknya ialah setiap order untuk travel rewards tu telah dibayar tau. Korang hanya perlu klik offer to help dan seterusnya membuat pembelian barangan itu.

Jangan lupa untuk membuat pembelian  dan klik Bought dalam masa 24 jam selepas claim rewards.

Jangan lupa claim the duty free order sebelum korang balik Malaysia. Bila dah sampai Malaysia, korang drop off kat KLIA/ KLIA2 airport drop off point > http://bit.ly/2YdEudo

Antara servis lain yang disediakan ialah: tiket masuk, day tour , simcard , wifipocket dan lain-lain.

Korang yang nak cuba aplikasi ni boleh
 Download Grabean App kat:

Playstore
http://bit.ly/2XZyPMM

IOS
https://apple.co/2y6Bzsf     

Untuk maklumat lanjut mengenai Grabean, layari  www.grabean.com.my
Reactions:

2 comments:

  1. cantik beeg !! MK tu.. kite pun suka beg kaler2 biru cemtu..
    senang nak matching2 juga dengan outfit..

    ReplyDelete
  2. First time tahu tentang ni Qis, boleh cuba one day. Thanks sharing

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com