Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

02 September 2019

Makanan Itali Terbaik Naughty Italian di Mainroad Jalan Ampang

Korang peminat pasta dan pelbagai jenis makanan Itali yang sedap-sedap? Qiss ada jumpa satu tempat yang sangat menarik dan sedap hidangan pasta dorang ni.

Bagi Qiss yang kurang makan pasta ni memang kadang-kadang akan mengelak bila kawan-kawan ajak makan pasta. Tapi kali ni Qiss join je dorang sebab dorang recommend makanan kat sini memang best.




So lepas balik kerja tu Qiss singgah kat Mainroad Jalan Ampang. Kat situ stail food court dan korang boleh order makanan kat kedai yang korang suka.

Malam tu kitaorang makan pasta dari kedai Naughty Italian. Jom tengok ape yang Qiss cuba kat sini.


Wild Mushroom Bruschetta

Harga:
RM14.50


Arrabiata Meatball

Harga:
RM19.50


Sicilian Aglio Olio

Harga:
RM16.50


Italian Nachos

Harga: 
RM14.50


Shroom & Beef Lasagne

Harga: 
RM19.50


Naughty Carbonara

Harga:
RM19.50


Mac & Blue Cheese

Harga:
RM16.50


Virgin Lamb Brasato

Harga:
RM24.50


Kesemuanya memang sedap dan Qiss sangat berpuas hati. Walaupun kedai biasa tapi kekemasan hiasan makanan dia buatkan Qiss rasa teruja nak makan hidangan tu.

Selain suasana yang tidak sesak, korang boleh juga dengar nyanyian kumpulan buskers sambil makan-makan. Hiburan ini bermula pada malam Rabu hingga malam Ahad je tau.




Bagi peminat bola sepak pula, skrin besar disediakan untuk korang yang taknak terlepas tengok perlawanan kumpulan bola sepak kegemaran korang tu.

Orang-orang Jalan Ampang dan sekitar Ampang kena try makanan kat sini sebab Qiss tau ramai yang masih belum tahu kewujudan Mainroad Jalan Ampang sebab tempat ni baru je buka pada 1 April 2019 tau. Kini, ia akan menjadi tempat makan menarik di Ampang dan pastinya memenuhi citarasa korang.

Untuk maklumat lanjut:
Alamat:
Mainroad Jalan Ampang,
50450 Ampang,
Kuala Lumpur,
Malaysia.

Waze:
Mainroad Jalan Ampang

Waktu Operasi:
5.00pm sehingga 3.00am (Setiap hari)

Facebook:
Naughty Italian

Instagram:
@my_naughtyitalian

Whatsapp:
012-5619451

Promosi Istimewa:
15% diskaun setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula jam 5.00pm sehingga 7.00pm sahaja


Reactions:

1 comment:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com