Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

30 August 2019

Tampil Lebih Cantik Dengan Obsess Cosmetics

Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Qiss sendiri kadangkala obsess untuk cantik. Jadi Qiss akan make up dulu sebelum keluar rumah.

Sebelum ni Qiss selalu dengar tentang produk kecantikan daripada Obsess ni. Qiss suka packaging dia yang cantik dan trendy sangat.



Terdapat pelbagai jenis produk keluaran Obsess seperti cushion foundation, loose powder, maskara, eye brow refiner, matte lipstick dan make up remover.

Baru-baru ni Qiss berpeluang ke Majlis pelancaran packaging baru bagi cushion foundation Obsess tau. Tema putih,pink dan soft purple menjadi pilihan Puan Hafizatulatikah yang bertempat di Lightbox, Sungai Buloh.


Bercakap tentang packaging baru cushion foundation Obsess ni, dahulunya berbentuk bulat dan sekarang berbentuk petak seperti di bawah ini.



Qiss memang suka pakai cushion foundation ni sebab hasilnya yang rata pada wajah dan tahan lama.

Lagipun kita boleh pakai dengan cepat dan mudah. Korang tak perlu risau sebab hasil cushion foundation ni memang full coverage. Senang je nak ratakan kat muka korang.

Bila dah lama pakai cushion foundation ni, muka korang akan nampak glowing dan tak berminyak. Qiss suka macam ni sebab muka Qiss jenis kombinasi dan cepat berminyak. Mujur ada cushion foundation Obsess ni.


Cushion foundation code medium

Selain itu, ia membantu pori-pori nampak lagi kecil. Bila kita pakai ni, makeup tahan lama dan lagi lama kita pakai lagi glowing kulit kita. Walaupun korang pakai sikit tapi ia dapat cover jerawat. Memang woww sangat kan.



Paling penting bila pakai cushion foundation Obsess ni tekstur dia ringan dan tak melekit.

Bila dah pakai cushion foundation ni, Qiss suka guna loose powder yang juga keluaran Obsess. Sebab hasilnya korang akan nampak muka korang glowing yang natural tau.


Selain itu, ia akan mencerahkan kulit korang dan blurring garis kedutan di muka korang dengan hasil yang smooth.


Korang boleh je pakai loose powder ni sebab ia membantu make up korang tahan lebih lama dan juga mampu mengawal minyak.

Tak lengkap kalau make up tanpa lipstick kan. Tekstur matte lipstick dari Obsess ni sangat ringan dan lembut serta akan menampakkan matte finish.



Ia juga tidak mengeringkan bibir korang dan wudhu friendly. Yang ni Qiss suka sebab senang nak tanggalkan walaupun finishing dia ialah matte.



Dan ketiga-tiga ni memang produk pilihan Qiss bila Qiss shopping produk Obsess.

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari:
Website: https://www.obsesscosmetics.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Obsesscosmetics/
Instagram: https://www.instagram.com/obsess.cosmetics/
Reactions:

1 comment:

  1. Menarik..harga brpatutan..packaging pun exclusive sangat...nanti nak skodeng..dah rasa obses dh ni

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com