Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

29 September 2019

Ulangtahun Matxi Corp Yang Kedua Diraikan Dengan Meriah

Kejayaan Matxi Corp hari ini yang dulunya dikenali sebagai Matxi S.G adalah disebabkan oleh faktor pengkhususan diri dalam faktor latihan perniagaan, pembangunan manusia, membantu individu Dan perniagaan untuk menghasilkan jualan yang cemerlang dengan pelan hala tuju latihan dengan alat sokongan yang professional dan teratur.


Kehadiran lebih 2000 pengedar dari 30 negara untuk meraikan Ulangtahun Ke-2 dan bersempena meraikan Pelancaran Matxi Corp membuktikan bahawa jaringan perniagaan yang luas. Matxi Corp mengumumkan pelaburan strategic dari kumpulan Malaysia dan kini mereka mengorak langkah ke pasaran antarabangsa.Pencapaian penjualan produk Matxi Corp telah membuktikan bahawa ' Anda berhak memiliki kehidupan yang lebih baik' telah melahirkan ahli perniagaan yang berjaya.

Produk Matxi Corp adalah berasaskan tumbuhan dan buah-buahan. Dan sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Matlamat Matxi Corp adalah untuk kepentingan terbaik pelanggan, komuniti, rakan kongsi dan pelabur.

Setelah memasuki pasaran Vietnam, kini Matxi Corp memilih Malaysia untuk pasaran kedua dan seterusnya akan ke Korea dan Amerika Syarikat.

Qiss memang teruja sangat malam tu sebab dapat berjumpa ahli perniagaan di kalangan wanita yang cantik-cantik dan terasa sangat aura positif mereka.

Tengok muka teruja ni

Pengarah Matxi Corp Vietnam, Cik Nhung memberikan semangat untuk meneruskan perniagaan dan sentiasa memberi semula kepada komuniti.

Matxi Corp juga terlibat dalam beberapa bidang lain seperti:

- Hartanah
- Peruncitan Bahagian Kanak-kanak
- Percetakan dan pembungkusan
- Syarikat Penyelenggara Acara
- Produk Kesihatan dan pengeluaran kosmetik
- Restoran
Matxi Corp adalah pemilik Medino di Vietnam. Medino ini merupakan kilang bersijil GMP dan terletak di Amata Industrial Park.

Kilang ini khusus untuk pembuatan produk makanan dan kosmetik. Kilang ini mampu menghasilkan 1.5 juta produk dalam sebulan.Kejayaan selalunya lebih berganda apabila berkongsi.  Matxi Corp mengurangkan 10% hasil untung mereka setiap bulan untuk meringankan kesulitan dan beban beribu-ribu isi rumah di Vietnam.

Selain itu, mereka juga menguruskan sebuah Yayasan Amal Matxi yang dikenali Rumah An Nhien, iaitu tempat perlindungan sosial kanak-kanak dan warga tua.

Persembahan pada malam itu amat menghiburkan dan memaparkan tarian tradisional negara Vietnam dan Malaysia.Qiss teruja sangat malam tu dan Qiss harap dapat menjadi saksi Ulangtahun Matxi Corp yang ketiga pula nanti.

Untuk maklumat lanjut:
Facebook: www.facebook.com/matximalaysia
Instagram: @matxicorp
#MATXICorp #YouDeserveABetterLife

1 comment:

  1. tahniah Matxi!! event memang wow!!! dan semoga cemerlang di Malaysia dan negara lain..

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com