Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

25 January 2020

Marrybrown Kongsi Fortune Tampilkan Fortune Burger Black Pepper Dan Cheese

Assalamualaikum dan hai,

Hari ni dah mula cuti panjang untuk Chinese New Year kan. Seronok dapat berkumpul dengan ahli keluarga dan sanak saudara. Bila bercuti ni memang malas nak masak kat rumah kan.. Apa kata ajak keluarga dan sanak saudara untuk cuba Fortune Meal Marrybrown yang terbaru ni.


Qiss dah cuba dua-dua Fortune Burger ni dan memang sedap. Bagi anda yang selalu buat challenge ramen yang pedas, kali ni anda kena cuba makan Fortune Burger Marrybrown ni.  Didatangkan dengan dua perisa yang sedap dan memenuhi citarasa dan tekak orang Malaysia, anda yang suka black pepper dengan cheese tu boleh cuba Fortune Burger ni.

Fortune Meal ini boleh didapati di semua outlet Marrybrown bermula dari RM14.60  dan didatangkan dengan set :

- Fortune burger (cheese/black pepper)
- Golden Fortune Fries
- Minute Maid Refresh Orange (R)



Fortune Burger (Cheese/Black pepper)

Anda boleh cuba dan rasa sendiri isi ayam yang disaluti kuah black pepper ataupun boleh pilih untuk cheese di mana isi ayam dilapiskan dengan cheese yang meleleh. Dua-dua sedap.

Golden Fortune Fries

Sempena perayaan Tahun Baru Cina ini dan untuk memadankan set Fortune Meal ini Marrybrown memperkenalkan Golden Fortune Fries yang rangup dan keperangan.

Minute Maid Refresh Orange (R) menyegarkan tekak dan menyejukkan tekak dengan perisa oren yang sedap dan sepadan dengan set Fortune Meal ini.

Untuk masa yang terhad ini, jangan lupa bawa kawan-kawan dan keluarga untuk makan di sini dan pastinya anda akan sukakan set Fortune Meal ini.

Untuk maklumat lanjut:
Instagram: @marrybrownmy

#MBFortuneBurger
#KongsiFortune
#SomethingDifferent
#Marrybrown
Reactions:

20 comments:

  1. marry brown ni bukan calang2 pedas dia kan..sebelum ni da pernah try ayam korea dia, pedas weii..yang ni mesti pedas gak..nape kalo tema CNY, kena pedas ek? padahal usually orang Cina kurang makan pedas..hahahah

    first time masuk blog Qis..comel betul!

    ReplyDelete
  2. Memang sedap! Dah cuba dah..siap letak sos lagi nak bagi kick...hehehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya Marrybrown buat special edition untuk CNY! Dua-dua nampak sedap sebab suka makan cheese dengan pedas. Boleh jadi order dua burger terus ni nanti hehe

    ReplyDelete
  4. Wah!!!!!!! Seronok dan sedap nampak anak makan Di Marrybrown. Hope you enjoyed your food. Have a good day dear.

    ReplyDelete
  5. dah lama tak makan kat marrybrown ni, ada menu baru ya, harga untuk satu set tu pun ok berpatutan. bolehla try nanti, tq for info

    ReplyDelete
  6. wah syok yer qis makan burger sampai dua ketul tu. tak sempat lagi nak try burger marrybrown ni, ramai kata sedap

    ReplyDelete
  7. Alaaa belum berkesempatan nak cuba lgpon MB jauh plak dri bandar. 😂 Sampai bila ye promo ni. Hope ada rezeki cuba

    ReplyDelete
  8. dah lama tak makan dekat MB, nanti kene cubalah menu baru ni. Nampak sedap pula bila qiss tunjuk

    ReplyDelete
  9. Lama dah tak makan marry brown..sampai dah tak ingat dah rasa setiap makanan kat situ..hehehe. Nanti nak cuba le menu baru ni

    ReplyDelete
  10. tak pernah lagi makan marrybrown ni. hari tu sempat lalu je tapi tak singgah. :) bolehlah cuba nnti :)

    ReplyDelete
  11. tak sempat try lagi product baru marrybrown, hope ada masa boleh try nanti.

    ReplyDelete
  12. Wah gabungan 2 burger yg mmg meletop..hehehe..ni yg x sabar cuba burger terbaru depa ni

    ReplyDelete
  13. Uuu. Makan tak ajak. Pedas sangat eh blackpepper tu? Nak try cheese dululah

    ReplyDelete
  14. adoiii.. tengok entri ni teringat pulak kesedapannya. ni yang buat rasa nak pi repeat ni. kite suka yang cheese tu.. sodappppp

    ReplyDelete
  15. sedapnya burger baru MB. rasanya promosi ni tak lama, kena cepat-cepat rasa sebelum tamat masa hehe

    ReplyDelete
  16. Sedapnya Qis tengok Fortune Burger tu. Delivery ada kan? Teringin laaa tekak ni tengok

    ReplyDelete
  17. Sedapnya. Lapar burger bila tengok gambar2 burger ni! Marrybrown memang terkenal dengan burger dia yg sedappp! Perisa baru ni mesti nak cuba!

    ReplyDelete
  18. dah lama tak makan marrybrown. last tiga tahun lepas. bila dah ada menu baru i boleh la try. saya pun minat sgt dengan blackpepper

    ReplyDelete
  19. tengok ramai betul budak- budak ni dok makan burger baru kat marrybrown. xboleh jadi ni. nak kena pergi cari ni esok.

    ReplyDelete
  20. Sudahnta nk cari marry brown dekat penang skrg ni...
    Aduhh terliur pulak

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com