Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

17 April 2022

Koleksi Nusantara oleh Dato' Jovian Mandagie Eksklusif Untuk AEON Sempena Hari Raya 2022

Sicantik manis ayu jelita,

Berkumpul sanak saudara di Aidilfitri, 

Berpakaian sedondon di Hari Raya,

Lebih cantik dengan koleksi RTW Jovian Mandagie.

AEON CO. (M) BHD. (AEON) memperkenalkan kolaborasi terkininya untuk Koleksi AEON Raya 2022 bersama pereka fesyen dan usahawan terkemuka, Dato’ Jovian Mandagie melalui pelancaran media eksklusif di AEON Mall Shah Alam hari ini.

Koleksi RTW Jovian Mandagie untuk AEON sempena Hari Raya 2022

Sempena Hari Raya tahun ini, Jovian telah mendalami asal-usul Nusantara. Nusantara adalah nama Jawa Kuno yang pada asalnya merujuk kepada wilayah taklukan kerajaan Majapahit, yang bermula pada abad ke-13. Wanita Kepulauan Nusantara, yang sebati dalam sejarah dan budaya dianggap sebagai simbol kecantikan pada waktu itu, telah menjadi inspirasi koleksi sedia pakai (RTW) premium ini. 

Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Dagangan dan Pemasaran AEON bersama dengan Saras dan Ella yang bertungkus lumus menjayakan koleksi kali ini

Bercakap berkenaan koleksi ini, Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Dagangan dan Pemasaran AEON berkata, “Sesebuah perayaan itu  secara intrinsiknya terikat kepada tradisi dan budaya, namun seorang pereka fesyen yang mampu mengimbangkannya dengan kebebasan dan ekspresi moden – sesungguhnya kami merasa amat berbesar hati dapat bekerjasama dengan Dato’ Jovian Mandagie yang mampu memahami dan menterjemahkan konsep ini dengan jayanya. Akhirnya menghasilkan senarai pra-pesanan yang panjang di platfom iAEON Lifestyle kami. Harapan kami agar pelanggan setia kami akan berpuas hati sebagaimana usaha keras yang kami laksanakan semasa persediaannya sejak Oktober tahun lepas.”

Dato’ Jovian Mandagie, salah seorang pereka paling berjaya di Malaysia, terkenal dengan pengaruh Mal-Indo beliau merentasi rekaan yang mengagumkan dan telah mencipta gabungan fesyen yang bermutu tinggi di bawah jenama yang estetik dan terkemuka Jovian Mandagie house (JM).
Sebahagian koleksi Jovian Mandagie untuk AEON sempena hari raya 2022.“Koleksi RTW kami telah diperkenalkan pada Ogos 2012. Sejak itu, ianya telah memenuhi keperluan wanita di Malaysia, memastikan setiap wanita kelihatan cantik dengan pakaian mereka. Koleksi Nusantara AEON x JOVIAN adalah direka dengan pendekatan yang sama," tambah Dato’ Jovian Mandagie.Menurut Dato' Jovian Mandagie, "Material baju yang dihasilkan adalah dari campuran poliester dan kainnya sejuk sesuai dengan klimaks Malaysia. Cara penjagaannya juga mudah dan tak perlu basuhan cucian kering. Hanya perlu basuh guna tangan untuk menjaga baju tersebut. Bercakap tentang sasaran jualan, terdapat 12 jenis design dan setiap design tidak lebih 200 pasang. Saya berharap semuanya habis terjual dan harga koleksi ini bermula dari RM179 sehingga RM299".


Perincian kerongsang menambah seri pada koleksi ini

Menurut Low Ngai Yuen lagi, “Koleksi AEON x JOVIAN Nusantara bukan sahaja dihasilkan untuk wanita, malah pakaian Raya untuk seisi keluarga termasuk lelaki dan kanak-kanak. Selain itu, koleksi ini juga termasuk pelitup muka tiga lapis dan KF94  rekaan unggul Jovian Mandagie di dalam reka bentuk baharu untuk dipadankan dengan corak pakaian perayaan.”

Koleksi ini juga termasuk pelitup muka tiga lapis dan KF94  rekaan unggul Jovian Mandagie di dalam reka bentuk baharu untuk dipadankan dengan corak pakaian perayaan


Mulai 15 April, koleksi tersebut akan tersedia secara eksklusif di tujuh buah cawangan AEON; Shah Alam, Wangsa Maju, Taman Maluri, Mid Valley, Queensbay, Kota Bharu dan Tebrau City, serta jualan dalam talian untuk semua pra-pesanan iAEON Lifestyle di https://lifestyle.myaeon.com.my/special-campaign/jovian-collection-1 

Koleksi ini dilancarkan sempena promosi Ramadan-Raya AEON, 'Raya Penuh Makna.' Pelbagai promosi istimewa Raya yang sedang berlangsung juga boleh didapati di www.aeonretail.com.my.

Kolaborasi ini adalah sejajar dengan usaha AEON yang memperjuangkan Matlamat Pembangunan Mampan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu 8 – Kerjaya Yang Baik dan Pertumbuhan Ekonomi – yang memberi tumpuan ke arah menggalakkan pertumbuhan ekonomi yang inklusif dan mampan, pekerjaan yang menyeluruh, baik lagi produktif kepada semua. 
0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com