Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

07 June 2022

Dapatkan Aksesori Kecantikan Essential Guardian Di Guardian Berdekatan Anda

Guardian Malaysia telah memperkenalkan satu rangkaian baharu dan eksklusif Aksesori Kecantikan Essential Guardian yang boleh didapati di semua stor Guardian dan di dalam talian. Menampilkan lebih 40 item baharu yang terdiri daripada span muka, paf muka, berus solekan, pencukur kening, pelentik bulu mata, penyepit, penghapus bintik hitam dan jerawat, gunting bulu kening, kapas pembersih, pengetip kuku, set tatarias kuku dan pengilap kuku.

Kini anda boleh dapatkan Aksesori Kecantikan Essential Guardian 

Anna Hull, Pengarah Komersil Malaysia dan Brunei dan Pengarah Jenama Sendiri, Kesihatan dan Kecantikan Asia Tenggara berkata, “Sebagai peruncit Nombor Satu Kesihatan dan Kecantikan Terbaik di negara ini, Guardian sentiasa mengkaji dan membawakan produk terbaik yang tersedia pada nilai hebat kepada pelanggan. Produk-produk ini termasuk aksesori kecantikan terkini dan berkualiti tinggi yang dihasilkan secara eksklusif untuk Guardian mengikut standard dan spesifikasi Guardian untuk dijual pada harga yang sangat kompetitif kepada pelanggan kami.


“Rangkaian Aksesori Kencatikan Essential Guardian menampilkan trend dan ciri kecantikan terkini. Kami mempunyai 12 jenis span muka, sebagai contoh, termasuk satu yang dihasilkan dengan fiber akar sayuran Konjac, menjadikan ia span pembersih semula jadi yang memiliki tekstur lebih halus untuk membersih dan menanggalkan kulit mati dengan lembut. Kami juga mempunyai span 3D yang telah direka bentuk untuk mengoles dan mengadun semua formula kosmetik sama ada bedak, krim atau cecair untuk kemasan yang halus dan sempurna. Pendek kata, kami mempunyai span untuk setiap keperluan kecantikan tertentu.”

“Terdapat juga 15 jenis berus untuk pelbagai jenis kegunaan daripada berus kening hinggalah ke berus garisan ke berus kontur ke berus celahan dan berus noda. Terdapat juga set berus kembara, set berus mata dan set berus wajah.”


“Rangkaian Aksesori Kecantikan Essential Guardian dijual pada harga yang sangat mampu milik iaitu RM5.90 untuk span bedak asas hingga RM33.90 untuk set tatarias kuku. Jadi berkunjunglah ke stor kami sekarang atau lawati stor dalam talian kami untuk segala keperluan kecantikan anda. Terdapat banyak pilihan untuk dipilih untuk memastikan anda sentiasa tampil rapi dan menawan,” tambah Anna Hull. 

Antara aksesori kecantikan Essential Guardian ialah:


1. Pek Hadiah 6 Span - Span pengadun mini ini sesuai untuk aplikasi yang tepat. Hujungnya yang tirus sesuai untuk kawasan yang sukar dicapai seperti celahan, dan sisinya yang melengkung boleh digunakan untuk mengadun bedak asas atau concealer.


2. Pek 2 span Clean Cellulose - Span selulosa ini sesuai untuk pembersihan dan pengelupasan secara lembut. Teksturnya yang poros menyampaikan pembersih muka ke kulit dan membantu menanggalkan kotoran.

3. Berus bedak asas bujur - Padat dengan bulu yang lembut dan padat, berus bedak asas berbentuk bujur ini boleh digunakan untuk mengoles dan mengadun pemerah pipi, penyerlah, bronzer atau concealer.

4. Berus kabuki ini boleh digunakan untuk menyapu dan mengadun bedak tabur atau bedak kompak.
5. Set berus mata - Cipta penampilan yang diingini dengan set berus mata ini, lengkap dengan 5 berus utama untuk sapuan, adunan dan olesan produk solekan kegemaran anda. Set ini dilengkapi dengan bekas berus yang ideal untuk kembara.

6. Set berus kembara - Bersaiz sempurna untuk kegunaan pantas dan sesuai untuk  dimuatkan di dalam kantung, set ini termasuk berus-berus penting yang perlu dimiliki sepanjang masa. 

Qiss pun tak ketinggalan untuk mencuba set Essential Guardian ni. Berus dan span lembut. Senang nak bawa ke mana-mana sebab pek kembara dan banyak pilihan sesuai dengan kegunaannya.Jom dapatkan aksesori kecantikan Essential Guardian di outlet Guardian berdekatan anda.

Facebook: @Guardianmy 

Instagram: @Guardianmy 

YouTube: @Guardian MY

#GuardianMYApp

#No1StoreMalaysia0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com