Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

06 July 2019

Amalkan Cordyzyme Untuk Detoks Dan Nutrisi Tambahan. Dapatkan Potongan RM5 Dari Harga Asal

Hai korang, hujung minggu ni apa aktiviti korang? Qiss tolong mak masak je. Tapi lauk pauk semua ayam lah, ikan lah. Qiss jarang makan sayur jadi salah satu nutrient dalam badan dah berkurangan. So Qiss kena ambil minuman tambahan untuk gantikan sayur yang bukan dalam bentuk sayur lah kiranya. Sebab kalau bentuk sayur Qiss tak reti telan. 🤣


Dah consume CORDYZYME dan setakat ni Qiss dapat rasa ada perubahan kat badan Qiss. Badan rasa lebih ringan dan aktif. Sebab Cordyzyme ni membantu melancarkan perjalanan darah dan buatkan kita senang detoks.

Apabila consume cordyzyme ni penyerapan nutrient lebih mudah. Antara lain ia dapat meningkatkan tenaga dan metabolisma badan korang.

Cordyzyme ni mudah sangat nak minum, koyak peket lepas tu minum. Dalam satu kotak ada 20 peket tau. Mudah korang nak bawak gi mana-mana.

Sekarang tengah promosi kalau korang guna kod special (qisstiera5) korang akan dapat RM5 off daripada pembelian korang.

Nak beli kat mana tu? Beli online je kat https://www.dyna-nutrition.com/shop/products/cordyzyme/

Instagram: @dynamicnutrition123 #cordyzyme #healthproduct #healthy #beauty
Reactions:

1 comment:

  1. untuak warga tua boleh ambil tak? sbb bila orang tua yang arakde gigi memang payah nak kunyah sayur..

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Categories

11.11 11street aabc Acara Ads aesthetic airasia Althea Anchor Android aplikasi Apparel apps Arabic Artis automotif automotivereview Auxinlive Bangsawan bbq beauty beauty review bid Biskut Raya Bisnes Blogger Blogger review boost Borneo brownies Buffet Buka puasa Business Cannis Cannis Event Cannis Launch CannisApp car Carsome cheras chocolate citrawarna clinic coaching coklat computer Conference contest cookies Cozena damansara dewan domain Domino's Domino's pizza Dominos Dr Wu Duit e wallet electronic review etw etw6 Event facial Fashion Fernleaf festival fesyen food food review Foodreview forex free product review Futsal gadget Game gayatravel giveaway Glamogenic gold Guardian gula hair removal handphone happyfresh Haqqi Harriston hartanah health Hiburan Honor hotel review ikan bakar Income Innphonim blockchain Inspirasi IPSB Jag Jahitan jakel jdt jewellery johor Jual kereta kasut sekolah kelas jahit kembara kembarabloggersjohor Klang klcc klfw Korean kosmetik Kuih Raya lapetales laser launch lazada Lenovo lifestyle Lipstick Lulu Hypermarket maiwp mak siti makan makanan arab make up Malaysia masakan matic McCormick McDonald's media Menara Kuala Lumpur Merdeka Microsoft MMSOS mobile modelling motac Moto C Moto M moto z2 play motorola msi Museum Music myvi myvi2018 NASDAQ nestle ngeteh Nimpmos Nivea Online onlineshopping onlinetraining Oppo pageviews Pak John Steamboat & BBQ Pemanis stevia pengantin Pensonic perkahwinan perodua Petaling Jaya pharma pharmacy Pharmaniaga pizza Pizza Hut planner Poh Kong ppz Primark product product review Projek57 proparangers property Putrajaya railway Ramadan Raya realme rempah review Richworks Safi sale Seni Shah Alam shell out Shopee shopping Singapore skim thohir skin skincare spa spa review spareview SS2 Stevia sukan summit Sunfeet tambah pendapatan Teater technical techno Technology teknologi tengkubutang Terkini thegaragekl tourism tourism malaysia tourism selangor Tourism Tourism Japan Tourismjohor tourismmalaysia train trainer transport travel TVC Ubat Gigi ukays unity unity ribbon upen Waterpark Wedding World zakat zoo

Followers

BTemplates.com

Rezeki Bulanan

About

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com