Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

15 July 2019

SAFI Micellar Natural Cleansing Water Mencuci Solekan Tanpa Pedihkan Mata Macam Bawang

Korang dah cuba ke SAFI Micellar Natural Cleansing Water ni?

Qiss mula-mula cuba sampel je. Lepas tu terus jatuh hati dan terus beli botol besar. 😍

Qiss suka pakai ni sebab senang betul nak cuci solekan lepas tu memang tak pedihkan mata langsung.

Tiga jenis iaitu rose, neem dan cucumber

Lagipun Qiss guna contact lens. Jadi kalau mata pedih bila pakai contact lens memang sakit sampai merah-merah mata.

Mujur ada SAFI Micellar Natural Cleansing Water ni.

Kesemuanya ada 3 jenis iaitu:

✔️ NEEM - Membersih dan mengawal minyak, sesuai untuk kulit berminyak dan jerawat.
✔️ CUCUMBER - Membersih dan melembapkan kulit, sesuai untuk kulit biasa dan sensitif
✔️ ROSE - Membersih dan mengecilkan liang pori, sesuai untuk kulit biasa dan kombinasi.


Cara penggunaan: 

Tuangkan pada kapas dan lapkan pada solekan sehingga bersih. Tak perlu bilas.



Haa.. korang dah tahu ke nak beli yang mana dan yang sesuai dengan kulit korang?
Qiss pilih Rose sebab Qiss memang suka bau bunga rose ni.


Untuk maklumat lanjut:
FB: SAFI
IG: @safimalaysia

#safimy #safimicellar #takpedihkanmata #SAFIMICELLARWATER #SAFISKINSTORY
Reactions:

1 comment:

  1. wajib guna makeup rmover lepas makeup..selalunya makeup remover mesti pedih mata tau.. bagus safi keluarkan micellar water ni.. boleh cuba nnt

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com