Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

06 July 2019

Amalkan Cordyzyme Untuk Detoks Dan Nutrisi Tambahan. Dapatkan Potongan RM5 Dari Harga Asal

Hai korang, hujung minggu ni apa aktiviti korang? Qiss tolong mak masak je. Tapi lauk pauk semua ayam lah, ikan lah. Qiss jarang makan sayur jadi salah satu nutrient dalam badan dah berkurangan. So Qiss kena ambil minuman tambahan untuk gantikan sayur yang bukan dalam bentuk sayur lah kiranya. Sebab kalau bentuk sayur Qiss tak reti telan. 🤣


Dah consume CORDYZYME dan setakat ni Qiss dapat rasa ada perubahan kat badan Qiss. Badan rasa lebih ringan dan aktif. Sebab Cordyzyme ni membantu melancarkan perjalanan darah dan buatkan kita senang detoks.

Apabila consume cordyzyme ni penyerapan nutrient lebih mudah. Antara lain ia dapat meningkatkan tenaga dan metabolisma badan korang.

Cordyzyme ni mudah sangat nak minum, koyak peket lepas tu minum. Dalam satu kotak ada 20 peket tau. Mudah korang nak bawak gi mana-mana.

Sekarang tengah promosi kalau korang guna kod special (qisstiera5) korang akan dapat RM5 off daripada pembelian korang.

Nak beli kat mana tu? Beli online je kat https://www.dyna-nutrition.com/shop/products/cordyzyme/

Instagram: @dynamicnutrition123 #cordyzyme #healthproduct #healthy #beauty
Reactions:

1 comment:

  1. untuak warga tua boleh ambil tak? sbb bila orang tua yang arakde gigi memang payah nak kunyah sayur..

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com