Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

14 July 2020

Menu Menarik Di Restoran Sana Sini DPulze Cyberjaya

Assalamualaikum dan hai,

Tak kira hujung minggu atau hari biasa, Qiss selalu datang Cyberjaya sama ada untuk mesyuarat ataupun keluar dengan rakan-rakan. Selalunya Qiss akan ke DPulze Cyberjaya. Bila dah lapar memang wajib cari restoran untuk singgah makan.

Menariknya kat Dpulze Cyberjaya ni banyak restoran dan paling memikat hati serta kena dengan selera Qiss ialah Restoran Sana Sini.


Restoran ni unik kerana menyediakan makanan fushion Hong Kong tapi masih kena dengan tekak orang Malaysia. Qiss suka makan kat sini sebab portion yang besar dan bahan-bahan yang digunakan pun segar.

Jom tengok menu yang ada kat restoran ni.

Butter Chicken With Egg Floss Rice

Salted Egg Chicken Wing
Claypot Beancurd With Vegetable


Curry Laksa Noodle

Black Pepper Beef Rice

Sweet And Sour Fish Rice

Menu mesti cuba kalau anda dah singgah ke Restoran Sana Sini ialah Spicy Szechuan Chicken Rice di mana menu ni sesuai untuk anda yang sukakan pedas.

Rasa nak makan udang? Boleh order King Prawn Kway Teow With Ginger and Egg. Sedap bila anda hirup kuah hidangan ni.

Antara menu yang ada di Restoran Sana Sini DPulze Cyberjaya 

Bagi peminat spaghetti, Qiss cadangkan anda cuba Spaghetti Aglio Olio With Seafood. Memang sedap!!


Tapi ada satu menu yang menarik perhatian Qiss sebab cara hidangannya menggunakan buah nanas. Pineapple Seafood Fried Rice ni merupakan nasi goreng seafood dan rasanya sangat sedap.

Lain-lain menu ialah Nasi Ayam 7 Adik Beradik, Sizzling Yee Mee With Chicken And Mushroom, Sizzling Ayam Bakar Rice, Hokkaido Curry Chicken Chop Rice With Omelette, Pumpkin Fried Rice With Chicken Chop, Classic Chicken Carbonara, Fire Flame Cajun Chicken Chop, Salted Egg Yolk Squid Rice, Sambal Prawn Rice dan Butter Milk Chicken Rice.

Jom layan video ni. Lepas tu boleh cuba semua menu yang ada.



Jangan lupa bawa kawan-kawan makan kat sini okehhh.. Macam Qiss hari tu, sempat makan-makan dengan kawan kat sini.

Blogger Malaysia suka makan kat Restoran Sana Sini

Qiss pun tak sabar nak ulang makan kat sini. Kali ni nak makan dengan family pula.

Alamat:
Restoran Sana-Sini 
Lot Number: LG 01, 
DPULZE SHOPPING CENTRE, 
Persiaran Multimedia, 
Cyber 12, 
63000 Cyberjaya, 
Selangor

Facebook: 


Instagram: 

Reactions:

12 comments:

  1. Memang sedap2 belaka menu2 dkt restoran ni. Sampai sekarang masih teringat. :)

    ReplyDelete
  2. tengok makanan yang disediakan macam ada rasa manis-manis gitu. bahan dalam tu macam buah nanas tu akan hasilkan rasa manis. sedapnya

    ReplyDelete
  3. sedapnya tengok menu tu semua, memang menarik dan nampak menyelerakan. Dari ke sana ke sini tak tentu hala, jomla makan kat sini 😄

    ReplyDelete
  4. Bagus kongsikan lokasi ni dekat mana. Nanti senang nak pergi terjah. Hehehe.

    ReplyDelete
  5. Makanan dia memang menarik kan. Rawlins makan sengsorang je nasi nenas tu hahaha. Next nak bawa kengkawan gathering kat sini la, senang nak penuhi tekak memasing

    ReplyDelete
  6. Kalau nengok manu 7 beradik tu, macam boleh makan sorang ek.. nampak sedap dan banyak pilihan..boleh cuba ni..

    ReplyDelete
  7. Macam-mavam menu ye ade.. Memang emnarik. Nad tak pernh makanlagi area cyberjaya ni.. Boleh cuba ni. 7 beradik tu boleh kongsi makan.. Hehe

    ReplyDelete
  8. Waaaa best2 betul makanan dekat sini. Kita suka sbb macam2 jenis. Harga pon berpatutan. Mmg kalau datang Cyberjaya lepas nie xcari lain dah. Singgah makan sini je

    ReplyDelete
  9. Mmg puas hati makan kat sini. Portion dahla besar, sedap pulak tu

    ReplyDelete
  10. I like all the food I see in this blog post. Restoran Sana Sini DPulze Cyberjaya memang nice and provide delicious food kan. nak visit it one day too

    ReplyDelete
  11. Wah best kalau boleh try semua itu, i like to try their king prawn noodle with egg.

    ReplyDelete
  12. Banyaknya pilihan menu makanan.. Tgk semua pic menu, tetiba rasa lapar pulak..

    ReplyDelete

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com