Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

24 April 2021

Hadiahkan Yang Tersayang Dengan Produk Kesihatan Dan Kecantikan Kegemaran Di Hari Raya Ini Dengan Perkhidmatan Hadiah Hari Raya Dalam Talian Istimewa Guardian

Assalamualaikum dan hai, 

Bulan mulia Ramadan kini tiba dan Hari Raya bakal menjelma tidak lama lagi! Namun, dalam suasana norma baru dan PKP yang masih berterusan, menziarahi mereka yang tersayang di seluruh negara masih menjadi perkara yang belum pasti. 

Antara set hadiah yang boleh dibeli sempena hari raya ini di laman web guardian.my

Memandangkan cabaran seperti inilah, Guardian Malaysia telah melancarkan satu perkhidmatan hadiah Hari Raya di stor dalam taliannya bagi membolehkan pelanggan menghadiahkan produk kesihatan dan kecantikan kegemaran mereka kepada keluarga, sanak saudara dan sahabat handai! Perkhidmatan hadiah itu merangkumi set Bundle Hari Raya yang disusun khas - set GLAM, set SLIMMING, set HEALTHY dan set BEAUTY

Anna Ng, Pengarah Pemasaran Jenama, Kesihatan dan Kecantikan, Asia Tenggara berkata: “Perkhidmatan hadiah Hari Raya ini merupakan sebahagian daripada kempen ‘Seiring Ramadhan – Bijak Belanja, Jimat Sentiasa’ kami  yang menawarkan potongan harga untuk lebih 1,400 produk. Ia adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memberikan lebih banyak nilai kepada para pelanggan walaupun menerusi stor dalam talian. 

Apa yang pelanggan perlu lakukan ialah layari www.guardian.com.my, pesan produk-produk kegemaran di pesta ‘Seiring Ramadhan – Bijak Belanja, Jimat Sentiasa’ Guardian dan hadiahkannya kepada orang yang mereka kasihi.

Malah, anda juga boleh menyertakan ucapan Hari Raya peribadi kepada yang tersayang. Guardian akan menghantar pesanan anda ke kediaman mereka secara PERCUMA untuk pesanan bernilai melebihi RM100.”

Perkhidmatan hadiah ini bermula dari 12 April sehingga 12 Mei. Belian bernilai melebihi RM150 layak menerima satu HADIAH PERCUMA dan potongan TAMBAHAN sebanyak RM15 daripada bil mereka. 

Bagi membolehkan pelanggan memanfaatkan perkhidmatan hadiah ini dengan sepenuhnya, beberapa Set Hadiah Penjagaan Kulit dari Wardah, SNP, Cosmoderm, Safi dan Garnier akan ditawarkan secara eksklusif di stor dalam talian kami sahaja,” tambah Anna. 

“Jadi mulakan pemberian hadiah Hari Raya anda segera dengan perkhidmatan hadiah dalam talian istimewa Guardian dan buat pesanan lebih awal kerana set hadiah Hari Raya eksklusif dan set Bundle Hari Raya hanya boleh didapati sementara stok masih ada,” jelas Anna. 

Jadinya memang seronok dapat hadiahkan set ini pada keluarga dan kawan-kawan kan. Walaupun jauh di mata tapi selalu dekat di hati.

Untuk pembaca tersayang, Qiss ada hadiah juga untuk anda

Sempena hari raya ni, Qiss nak share 

Kod Promosi : GDNRY7V9BQX

Kod ini membolehkan anda menikmati potongan RM20 dengan setiap pembelian RM150 ke atas.  (Potongan pembelian normal hanya RM 15 sahaja) 

Pembelian RM150 dan ke atas akan mendapat FREE Gift. 

Terma dan syarat:

• Pembelian mestilah melalui https://guardian.com.my dan register dengan valid emel.

• Masukkan E-voucher code pada discount code column.

• Nilai E-voucher adalah RM20 dengan pembelian minimum RM150 & ke atas.

• Hanya SATU (1) E-voucher untuk setiap transaksi. 

• E-voucher hanya SAH untuk SATU (1) kali  penebusan secara online. 

• E-Voucher tak boleh ditebus di kaunter atau ditukar kepada wang tunai.

• E-voucher ini SAH digunakan dari 12 April 2021 hingga 12 Mei 2021.

• Guardian reserves the right to terminate, amend or add to any of these Terms and Condition without prior notice.


#guardianmy0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com