Beauty. Lifestyle. Travel. Review. Collaboration.

18 January 2024

XTS Technologies Lancar 'Haipick' Sistem Pengendalian Robot Mudah Alih (ACR) Case Autonomi Berketinggian 11 Meter

XTS Technologies Sdn. Bhd. (“XTS Technologies” atau “Syarikat”), pakar bersepadu kilang pintar, dengan bangganya memperkenalkan  'Haipick', sistem pengendalian Robot Mudah Alih (ACR) Case Autonomi berketinggian 11-meter yang pertama di dunia, di dalam makan malam penghargaan semalam bersama Sinma Digital Commerce Sdn. Bhd. (“Sinma Digital”), bertemakan 'Bergerak ke Arah Baru'.

Sistem pertama seumpamanya ini, memanfaatkan Teknologi Pengendalian Case Automatik (ACT), ditetapkan untuk merevolusikan kecekapan dan ketepatan industri, selaras dengan lancar dengan tuntutan Industri 4.0.

XTS Technologies, yang terkenal dengan penyelesaian Automated Conveyor Installation (ACI), Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS), dan Dimensioning, Weighing and Scanning (DWS), mengukuhkan komitmen terhadap inovasi dengan Haipick.

Memastikan ketepatan dan kecekapan peringkat teratas, Haipick, bersama-sama rangkaian teknologi XTS, memainkan peranan penting dalam meningkatkan keupayaan pergudangan dan logistik global. Kehadiran global Syarikat di AS, Eropah, dan Jepun mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam automasi antarabangsa dan sektor e-dagang.

Xteven Teoh, Pengasas dan Pengarah Urusan XTS Technologies berkata, "XTS Technologies mendahului dalam penyelesaian robotik dan automasi logistik gudang di Malaysia, berakar umbi dalam komitmen terhadap prinsip Melangkaui Industri 4.0. Tumpuan kami melangkaui inovasi teknologi untuk merangkumi penjagaan alam sekitar, tanggungjawab sosial dan tadbir urus yang kukuh. Dalam projek seperti kerjasama AGF Forklift kami dengan Padini Holdings, kami menekankan kemampanan melalui automasi, mengurangkan jejak karbon dan meningkatkan kecekapan tenaga."

Beliau menambah, “Dedikasi pasukan kami untuk mentakrifkan semula proses pembuatan memacu kemajuan industri memastikan sumbangan kami memberi kesan positif kepada masyarakat dan alam sekitar. Kami teruja dengan masa depan di mana inovasi kami dalam teknologi memainkan peranan penting dalam memupuk landskap industri yang mampan dan cekap, melambangkan intipati melangkaui 4.0."

"Pertumbuhan strategik Sinma Digital dipertingkatkan oleh kesihatan kewangan kami yang cemerlang, trajektori yang akan dipercepatkan lagi melalui kerjasama dengan XTS Technologies," kata Lee Kia Shen, Ketua Pegawai Eksekutif Sinma Digital, "Penyelesaian inovatif XTS membawa kecekapan dan ketepatan yang unggul, yang penting untuk pengembangan dan kecemerlangan operasi kami. Perkongsian ini meminimumkan kesilapan manusia dan mengoptimumkan penggunaan ruang, mengukuhkan keyakinan kami pada masa depan yang menjanjikan."

Sinma Digital ialah gudang e-dagang pertama di Malaysia yang menggunakan sistem Haipick, di mana automasi membolehkan Sinma mengendalikan lonjakan masuk dalam jumlah berlipat kali ganda dengan pertumbuhan dalam industri.

Chung Dao, Pengarah XTS Technologies dan Sinma Digital, membawa banyak pengalaman dan pandangan strategik ke meja. Beliau berkata, “Pelancaran ini menandakan peristiwa penting untuk XTS Technologies dan Sinma Digital Commerce dengan pengenalan Haipick, sistem Robot Mudah Alih Pengendalian Case Autonomi yang pertama di dunia. Acara ini menekankan komitmen kami terhadap kecemerlangan teknikal dan perkhidmatan, inovasi dan melebihi jangkaan pasaran.

Di XTS, kami juga meletakkan tumpuan yang lebih tinggi untuk meningkatkan kestabilan kewangan kami, dan pengukuhan kewangan strategik ini adalah asas kepada kejayaan dan pertumbuhan berterusan syarikat.

Perjalanan bersama Sinma menjanjikan transformasi dan inovasi. Sokongan berterusan pelanggan dan rakan kongsi kami adalah penting dalam mengejar kecemerlangan dan kepimpinan dalam teknologi, terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada visi kami untuk masa depan yang dibentuk oleh inovasi terobosan dan penguasaan teknologi.”

Chung Dao memainkan peranan penting dalam memajukan kestabilan kewangan kedua-dua syarikat dan mengoptimumkan proses operasi.

Perkongsian XTS Technologies dan Sinma Digital menandakan satu peristiwa penting dalam perjalanan mereka, menggabungkan inovasi teknologi dengan pandangan jauh strategik. Usaha gabungan mereka menetapkan piawaian baharu dalam industri, memacu kemajuan dan kecekapan dalam landskap digital Malaysia dan global.


0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Intellifluence Logo

Follow My IG

Adidas

Domain murah

Rezeki Travel

Popular Posts

Blog Archive

Followers

Rezeki Bulanan

BTemplates.com

Shopee

Copyright © Qisstiera | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com